Saç Ekimi Sonuçları
Sürecin güzel ilerliyor.Saçların zaten kaliteliymiş.İyi bir sonuç çıkacağı çok belli
Donör çok iyi görünüyor maşallah diyelim sıkıntı olmasın gerisini de zaman gösterecek ve bence gayet iyi olacak biraz sabır sadece. Bu başlığı takip ediyoruz en az ayda bir senden fotoğraf paylaşımı bekliyoruz.
Çok iyi gidiyor. kısa zamanda tatmin edici bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. yalnız bu dönor size ait değil galiba şaka bir yana greftleri kim aldıysa eline sağlık. ustaca alınmış. kim inanır ki burdan micromotorla 3100 greft alındığına..
Alıntı yapılan: kadiköy1 - 26 Temmuz 2017, 12:39:33Çok iyi gidiyor. kısa zamanda tatmin edici bir sonuç alacağınızı düşünüyorum. yalnız bu dönor size ait değil galiba şaka bir yana greftleri kim aldıysa eline sağlık. ustaca alınmış. kim inanır ki burdan micromotorla 3100 greft alındığına..Berber aynayla gösterince bende inanamadim. Greft alimini Nurten hanim yapmisti arayip tesekkür etmem lazim
Foruma Yeni katılan biri olarak birşey sormak istiyorum DHI ile fue yöntemleri arasındaki fark nedir.Birde ne kadar ücret ödediniz ekim için
60.gün. Bugün ilk defa berbere gittim Son durum böyle... Sizce nasil gidiyor??