115. Gün ekim randımanlı görünmüyor şoktan kalanlar uzadı sadece yorumunuz nedir?
Sürecin gayet normal ilerliyor kesinlikle olumsuz düşünüp moralini bozma ben de senden bir hafta önce Şahin bey de ekim yaptırdım.
Benim 90. gün de tüy şeklinde çıkan saçlarım 120 de kalınlaşması oldu ve şu an ekilenlerin sadece %40 ı olduğunu söyledi Şahin bey daha yeni çıkışlarda diplerden gelmeye başlar dedi her greftin filizlenme ve olgunlaşma evresi var sırayla yavaş yavaş çıkacak benim konuyu incelersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
Senin tüy şeklinde filizlenmis tonla saçın var hacim kazanmayı bekleyen ve vakti zamanı geldiğinde hacimlenip tatmin edici bir görüntü ortaya çıkaracaklar.
Başka bir merkezde ekim yaptırmış olsaydın bu yorumu yapmazdım ama Şahin bey ne ekiyorsa çıkıyor.
Saçlarını bol bol ıslat ve kurulama kafa derin daha elastik nemli olacağından çıkışlar da daha kolay olur ayrıca bol bol masaj yap kafa derisine ki kan dolaşımını hızlandırır.
Şahin Bey'in patlayan ekimine henüz denk gelmedim bu forumda kaldı ki senin ekimin de patlamaz sadece biraz geriden geliyor hepsi bu Şahin Bey'in yanına her hafta gidiyorum iş yerimin dibinde çünkü Şahin Bey'in bana dediği saçların çok erken çıktı
Yani geç de çıkabilirdi ama erken çıktı hemen ekim patladı vs düşüncelere kapılma dostum
Bu arada ben ekim işleminden 1 ay önce d vitamini kullanmaya başladım çünkü benim d vitamini 7 çıkmıştı şimdi ise 74 oldu d vitamini saçın uzama hızına doğrudan etkisi var ve imkanın varsa hemen d vitamini testi yaptır ve düşükse hemen takviye almaya başla derim.
Forumda en uzun yorumumu da senin için yaptım