Gönderen Konu: Lifehair Şahin Çelik 01.03.21 (4.300greft Yaş 27)  (Okunma sayısı 16902 defa)

Kellavi

• Full Member
Ynt: Lifehair Şahin Çelik 01.03.21 (4.300greft Yaş 27)
« Yanıtla #16 : 03 Mart 2021, 12:26:18 »
Ilk yıkama ekimden sonra 2. Gun yapıldı durum bu şekilde. Donor umarım erken toplar
01.03.21 4.3k greft ekim surecim;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20495.0
Tedavi; fin+ (1mg/ all day) gittiği yere kadar
Evocapil 5ooo mg biotin her gün 1x bazen 2x

rizeli53asik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 03 Mart 2021, 16:11:06 »
Kellavi kardeşim öncelikle ekimin hayırlı olsun güle güle tararsın inşallah. Benimde aklımda 2-3 senedir saç ektirme var fakat bir türlü cesaret edemedim aklımda çok soru işaretleri var fakat bu şekilde yolunmuş tavuk gibi gezmekten de çok sıkıldım. İnan güzel havalarda bile bere takıyorum bu konuda çok mutsuz hissediyorum. Ben her kış Kırıkkale'ye ablama geliyorum geçen sene serdar gökremle görüştüm fakat iki Ekim yapmamız gerekir donör bölgen zayıf dedi ve hevesim kırıldı biraz, güzel olmayacağı hissine kapıldım saçlarım kıvırcık bu arada.Bu sene şahin hocayla da görüşmek istiyorum ama kararsızım acaba çok yoğunmu yakın tarihe gün verirmi bilemiyorum malum fazla vaktim yok geri dönmem lazım sana zahmet olmazsa birkaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim;
1) Ekim çok acılı oluyor diyorlar çok acı hissettinmi uyuşturma işlemi nasıl yapıldı.
2) fiyat ne kadar şahin beyde
3)operasyon ne kadar sürdü süreci detaylı anlatırsan çok memnun olurum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 03 Mart 2021, 16:17:01 »
Kısa zamanda toparlar normal süreci yaşayacaksın sağlıklı bir operasyon yapıldığı için
Global Moderator

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #19 : 03 Mart 2021, 20:14:22 »
Kellavi kardeşim öncelikle ekimin hayırlı olsun güle güle tararsın inşallah. Benimde aklımda 2-3 senedir saç ektirme var fakat bir türlü cesaret edemedim aklımda çok soru işaretleri var fakat bu şekilde yolunmuş tavuk gibi gezmekten de çok sıkıldım. İnan güzel havalarda bile bere takıyorum bu konuda çok mutsuz hissediyorum. Ben her kış Kırıkkale'ye ablama geliyorum geçen sene serdar gökremle görüştüm fakat iki Ekim yapmamız gerekir donör bölgen zayıf dedi ve hevesim kırıldı biraz, güzel olmayacağı hissine kapıldım saçlarım kıvırcık bu arada.Bu sene şahin hocayla da görüşmek istiyorum ama kararsızım acaba çok yoğunmu yakın tarihe gün verirmi bilemiyorum malum fazla vaktim yok geri dönmem lazım sana zahmet olmazsa birkaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim;
1) Ekim çok acılı oluyor diyorlar çok acı hissettinmi uyuşturma işlemi nasıl yapıldı.
2) fiyat ne kadar şahin beyde
3)operasyon ne kadar sürdü süreci detaylı anlatırsan çok memnun olurum.

Dostum öncelikle korkmanı gerektirecek bi durum yok basınçlı anestezi arı sokması gibi düşünebilirsin ondan sonrada iğneler vuruluyor bölgesel olarak iğneler vurulunca biraz yanma oluyor dayanılmayacak yada aşırı reaksiyon verilecek kadar değil mental olarak hazırlanıp girersen hiç sorun çekmezsin.

Donor alan yetersiz gelirse sakal durumun ne bilmiyorum fakat sakaldan da alınabiliyor. Kivircik saç kapaticilik olarak avantajli bi proporsuyona sahip ekimden önce sağlam bir tedavi uygulayarak ekimi desteklersen muhteşem olmasada kendini iyi hissedeceğin bir sonuç alabilirsin diye dusunuyorum.

Şahin bey fiyat performans ilgi alaka olarak çok iyi bi ekibe sahip kesinlikle öneririm. Fiyat 9 bin şuan. En son nisan sonuna kadar randevuları doluydu geç kalmadan bi tarih belirle derim.

Ve bir konu oluşturup saçlarının durumu at ki yorum yapabilsin tecrübeli arkadaşlar.

Dipnot benimde açık alanım geniş nw 7 olma adayıyım yinede ektirdim beklentim çok yüksek değil. Önce beklentini belirle bu forumda çok yardımcı olurlar alabileceğin sonuçlar hakkında.

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #20 : 03 Mart 2021, 20:19:43 »
Kısa zamanda toparlar normal süreci yaşayacaksın sağlıklı bir operasyon yapıldığı için

Inşallah hocam tek temennim sağlıklı atlatalım şu kabuk dökümünü de gerisi yavaş yavaş gelir.

Sprey içine ph oranı düşük şaşal sudan koyup 2 saatte 1 olmak üzere ekim alanını nemlendiriyorum. Nemli tutmak kabuk baglama süresini uzatır mı? Doku canlı kalacağı için kaş yapalim derken göz cikartmayalim da:) nemlendirmeye devam edeyim mi?

rizeli53asik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 04 Mart 2021, 15:28:10 »
Teşekkür ederim kardeşim verdiğin cevaplar için Nisan sonu sıkıntı benim için o tarihlerde gitmem gerekiyor yinede bir şahin beyle görüşmeyi düşünüyorum belki bı boşluk falan açılırda beni a arada alır bu arada ben donörümün zayıf olduğu konusuna anlam veremedim daha önce hiç Ekim yaptırmadım forumda 3. ekimini yaptıranlar var onlardan bile 3500-4000 greft çıkarıyorlar hayırlısı artık nasip bakalım ne olacak.

rizeli53asik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 04 Mart 2021, 15:45:26 »
Bu arada ekimin gayet başarılı olmuş bence iyileşme sürecinde sorunsuz atlattığın taktirde kellik gibi bir sorunun kalmaz inşallah.

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #23 : 04 Mart 2021, 16:27:41 »
Teşekkür ederim kardeşim verdiğin cevaplar için Nisan sonu sıkıntı benim için o tarihlerde gitmem gerekiyor yinede bir şahin beyle görüşmeyi düşünüyorum belki bı boşluk falan açılırda beni a arada alır bu arada ben donörümün zayıf olduğu konusuna anlam veremedim daha önce hiç Ekim yaptırmadım forumda 3. ekimini yaptıranlar var onlardan bile 3500-4000 greft çıkarıyorlar hayırlısı artık nasip bakalım ne olacak.

Donor zayıf olması bi çok etkene bağlı saçın mikron cinsinden kalınlığı güvenli bölgenin greft cinsinden sayısı, dalgalı mı? düz mü? rengi ne bi çok etken var.

Benimde ekim öncesi Donor iyi görünmüyo dedi şahin bey fakat kökler alınınca 2li 3lü greftlerin çok fazla olması beklentiyi biraz daha iyimser düzeye çekti. Ben yinede muhteşem bi sonuç beklemiyorum. Açıklığı benim gibi olan arkadaşlara Donor yeterliyse 2 ekim şeklinde planlama oneriyorum. Ve mutlaka dht blocker kullanmak gerekiyor başka çıkarı yok bu işin verimini arttırmanın.

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #24 : 05 Mart 2021, 12:17:00 »
5. Gün 3. Yıkamayı yaptım.
 günde 4 5 kez sprey suyla ıslatiyorum yinede rengi turuncu ekilen bölgenin. Dokunarak yıkıyorum normal bi durum olduğunu düşünüyorum yinede sormak istedim.

Donor alan 5 günde iyi toparlamış gibi duruyor yorumlarınızı merak ediyorum. Ağrı kesicide almıyorum 2 gündür ağrım olmuyor anestezi hala kafada diye mi acaba bu günlerden sonra ağrı olabilir mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Mart 2021, 13:21:31 »
Ekim alanı ve donör gayet sağlıklı

Donör bölgen ise kısa zamanda sorunsuz toparlar görüntüye göre
Global Moderator

Your_Rock06

• Jr. Member
  • **
  • Keloğlan
« Yanıtla #26 : 05 Mart 2021, 13:27:33 »
Donör gayet sağlıklı görünüyor.Şahin Çelik ekimlerini takip ediyorum genelde kısa süre de toparlıyor ve iz dahi kalmıyor epey homojen dağılım metoduyla alım yapıyor Şahin bey.
Ekim merkezinin tavsiye ettiği süre de ve miktarda ağrı kesici kullanırsanız ağrınız da olmaz bence, hayırlı uğurlu olsun ekiminiz.:)

Bende dün akşam gittim Şahin bey'in yanına 28 Nisana randevu alabildim.Artık darısı benim başıma :)
« Son Düzenleme: 05 Mart 2021, 13:37:04 Gönderen: Your_Rock06 »
  • Ekim Tarihi: 28 Nisan 2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21641.0

Takviyeler:

Venatura D3 K2 günde 9 damla

Solgar Biotin günde 2 tane

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 adet

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #27 : 05 Mart 2021, 18:38:14 »
Ekim alanı ve donör gayet sağlıklı

Donör bölgen ise kısa zamanda sorunsuz toparlar görüntüye göre

Hintel abi inşallah temennimiz bu kabuk dökümünü de halletsem vallahi rahatlayacam tek derdim o kaldı herkese bol saçlı sağlıklı günler diliyorum.

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #28 : 05 Mart 2021, 18:40:37 »
Donör gayet sağlıklı görünüyor.Şahin Çelik ekimlerini takip ediyorum genelde kısa süre de toparlıyor ve iz dahi kalmıyor epey homojen dağılım metoduyla alım yapıyor Şahin bey.
Ekim merkezinin tavsiye ettiği süre de ve miktarda ağrı kesici kullanırsanız ağrınız da olmaz bence, hayırlı uğurlu olsun ekiminiz.:)

Bende dün akşam gittim Şahin bey'in yanına 28 Nisana randevu alabildim.Artık darısı benim başıma :)

Sizede şimdiden hayırlı olsun guzel sonuçlar almanızı diliyorum şahin bey dikkatli titiz çalışıyor o konuda müsterih olun geri detaylar sizin saç kalitenize acikliginiza kalıyor. Benim saçlar bayağı keldi yani bonus kafa beklemek hayal olur. Ama seyrek saca okeyim beklentimde o yönde bakalım ya nasip.

Kellavi

• Full Member
« Yanıtla #29 : 07 Mart 2021, 16:58:49 »
1) Kabuk oluşumu başlamış mı acaba ben çok anlayamıyorum. Birde çok seyrek mi olacak acaba tecrübeli bi görüş alabilir miyim?

2)Donor alanda çok hafif kaşıntı yanma var toparlanma süreci mıdır? Görüntü normale dönmeye başlamış mı?

3) alnım çok yağlı geliyor dokunduğumda sacları 1 kez sabah yıkıyorum evden çıkmıyorum yeterli olur mu?
« Son Düzenleme: 07 Mart 2021, 17:17:08 Gönderen: Kellavi »

Facebook Twitter Instagram