Kellavi kardeşim öncelikle ekimin hayırlı olsun güle güle tararsın inşallah. Benimde aklımda 2-3 senedir saç ektirme var fakat bir türlü cesaret edemedim aklımda çok soru işaretleri var fakat bu şekilde yolunmuş tavuk gibi gezmekten de çok sıkıldım. İnan güzel havalarda bile bere takıyorum bu konuda çok mutsuz hissediyorum. Ben her kış Kırıkkale'ye ablama geliyorum geçen sene serdar gökremle görüştüm fakat iki Ekim yapmamız gerekir donör bölgen zayıf dedi ve hevesim kırıldı biraz, güzel olmayacağı hissine kapıldım saçlarım kıvırcık bu arada.Bu sene şahin hocayla da görüşmek istiyorum ama kararsızım acaba çok yoğunmu yakın tarihe gün verirmi bilemiyorum malum fazla vaktim yok geri dönmem lazım sana zahmet olmazsa birkaç sorum olacak cevaplarsan sevinirim;
1) Ekim çok acılı oluyor diyorlar çok acı hissettinmi uyuşturma işlemi nasıl yapıldı.
2) fiyat ne kadar şahin beyde
3)operasyon ne kadar sürdü süreci detaylı anlatırsan çok memnun olurum.
Dostum öncelikle korkmanı gerektirecek bi durum yok basınçlı anestezi arı sokması gibi düşünebilirsin ondan sonrada iğneler vuruluyor bölgesel olarak iğneler vurulunca biraz yanma oluyor dayanılmayacak yada aşırı reaksiyon verilecek kadar değil mental olarak hazırlanıp girersen hiç sorun çekmezsin.
Donor alan yetersiz gelirse sakal durumun ne bilmiyorum fakat sakaldan da alınabiliyor. Kivircik saç kapaticilik olarak avantajli bi proporsuyona sahip ekimden önce sağlam bir tedavi uygulayarak ekimi desteklersen muhteşem olmasada kendini iyi hissedeceğin bir sonuç alabilirsin diye dusunuyorum.
Şahin bey fiyat performans ilgi alaka olarak çok iyi bi ekibe sahip kesinlikle öneririm. Fiyat 9 bin şuan. En son nisan sonuna kadar randevuları doluydu geç kalmadan bi tarih belirle derim.
Ve bir konu oluşturup saçlarının durumu at ki yorum yapabilsin tecrübeli arkadaşlar.
Dipnot benimde açık alanım geniş nw 7 olma adayıyım yinede ektirdim beklentim çok yüksek değil. Önce beklentini belirle bu forumda çok yardımcı olurlar alabileceğin sonuçlar hakkında.