Gönderen Konu: Bu döngü bi türkiyede mi var  (Okunma sayısı 2845 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bu döngü bi türkiyede mi var
« Yanıtla #15 : 01 Mart 2021, 22:29:26 »
 genelde finden memnun olmazlar yüzde 40 baskılar minoxtanda belli süre sonra memnuniyet gider çünki donguler var ve çizelgesine gore 4 sene sonra basladığın noktaya donuon ama bu surecte hiç bir zaman baslangıc noktasının altına dusmuon çizelgeye gore bulabilsem çizelgeyi koyucam dongu ayları orda belli .minyaturizyonu dokulme çok hafif olmadıkça geri ceviremez zaten finden pek memnun kalmazlar.yüzde 40 azaltır sadece.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 01 Mart 2021, 22:30:53 »
Senin tedavin nasıl gidiyor hocam senin konunuda takip ediyordum zaten bu xpeciaya ve balene başlamam senin konundan sonra oldu bendede senin gibi saçlar bi tık daha kötü haliydi

Saç derim yanıyor hocam. Birkaç gün önce kızartmayı vs abarttım alev aldı resmen. Şimdi biraz azaldı. Omega 3 aldım onu içiyorum bugün başladım. Yarın ketoralla bir dalayım diyorum.

Bu arada yeni planlarımda xpeciayı 1e düşürüp (one up saw palmetto 300mg 60 tanesi 35 tl) akşamları saw palmetto eklemek var. Hem xpecia içindeki diğer etkenlerden yararlanabilirim, hem saw palmetto 300mg olması dolayısıyla daha uzun süre kalabilir dokularda, hem de maaliyet açısından biraz rahatlarım diye düşünüyorum.

Tepeye minox aşırı gerekli değildi önlem için ekledim. Tepede kat kat etkili zaten. Saç çıkışı yakaladıktan sonra azaltacam tepe için minoxu. Şakaklar sabit aynı doz.

Sevindim hocam umarım daha iyi olur :)
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 01 Mart 2021, 22:34:14 »
genelde finden memnun olmazlar yüzde 40 baskılar minoxtanda belli süre sonra memnuniyet gider çünki donguler var ve çizelgesine gore 4 sene sonra basladığın noktaya donuon ama bu surecte hiç bir zaman baslangıc noktasının altına dusmuon çizelgeye gore bulabilsem çizelgeyi koyucam dongu ayları orda belli .minyaturizyonu dokulme çok hafif olmadıkça geri ceviremez zaten finden pek memnun kalmazlar.yüzde 40 azaltır sadece.

Abi şimdi 4 sene sonra minox işe yaramıyormu çizelgesine göre
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 01 Mart 2021, 22:36:11 »
 saw pek etkili değildir.bende uzun donem ek olarak kullandım fine.ucuza buldum diye seviniyordum o meyvenin cekirdeğinin ekstresi değilmiş alıcağın meyvenin cekirdeğinin ekstresi olucak.minoxun onde etkinliği retonik azelik asitlerle içine kırmızı biber hapı atmayla dermollerle artabilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 01 Mart 2021, 22:36:38 »

Kişiden kişiye değişir. Kullandığın tek şey minoxsa etkisini kaybetmesi yüksek ihtimal. İyi minox alıcısıyım en büyük korkum etkisini kaybetmesi. Bu yüzden uğraşıyoruz bukadar
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 01 Mart 2021, 22:36:48 »
Saç derim yanıyor hocam. Birkaç gün önce kızartmayı vs abarttım alev aldı resmen. Şimdi biraz azaldı. Omega 3 aldım onu içiyorum bugün başladım. Yarın ketoralla bir dalayım diyorum.

Bu arada yeni planlarımda xpeciayı 1e düşürüp (one up saw palmetto 300mg 60 tanesi 35 tl) akşamları saw palmetto eklemek var. Hem xpecia içindeki diğer etkenlerden yararlanabilirim, hem saw palmetto 300mg olması dolayısıyla daha uzun süre kalabilir dokularda, hem de maaliyet açısından biraz rahatlarım diye düşünüyorum.

Tepeye minox aşırı gerekli değildi önlem için ekledim. Tepede kat kat etkili zaten. Saç çıkışı yakaladıktan sonra azaltacam tepe için minoxu. Şakaklar sabit aynı doz.

Sevindim hocam umarım daha iyi olur :)

Valla ketorale bende çok ön yargılıydım ama bugün yabancı forumlarda kullananların sonuçlarını gördüm gerçekten harika iş yapıyor bende gidip alıcam eczaneden yarın saçım çabuk yağlanıyor sadece saç değil yüzümde öyle belki ketoral buna biraz çözüm olur gerçi eskisine nazaran biraz azaldı tedavi flan derken ama genede 2 günde bir yıkamak zorunda kalıyorum
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 01 Mart 2021, 22:37:29 »
saw pek etkili değildir.bende uzun donem ek olarak kullandım fine.ucuza buldum diye seviniyordum o meyvenin cekirdeğinin ekstresi değilmiş alıcağın meyvenin cekirdeğinin ekstresi olucak.minoxun onde etkinliği retonik azelik asitlerle içine kırmızı biber hapı atmayla dermollerle artabilir

O detaya bir bakayım abi ama xpeciayi azaltmam gerekiyor. Düzgün bir saw palmetto bulursam
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 01 Mart 2021, 22:38:27 »
basladığın noktaya donuon ondan sonrasını bilmiom çünki çizelge o kadar 48 ay sonrası yok.bende tepeyi kapadı kapayalı 10 seneyi gecti etkisi devam ediyor.dongude oyle pek gozle gorulur olmuyor nerdeyse hiç dongu mongu olmuyor ama genelde insanlarda oluyor.diyorum ya bu işte bilimsel calısmalar ne kadar guvenilir çoğu bağımsız labaratuvarlarda ve veriler gerceklerle örtüşmüyor gercek kullanıcı deneyimleri
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 01 Mart 2021, 22:39:46 »
O detaya bir bakayım abi ama xpeciayi azaltmam gerekiyor. Düzgün bir saw palmetto bulursam

Sendede yan etki yaptımı bu blockerler millet hafife alıyo ama ben tüm yan etkileri hissediyorum gibi çok ağır libido kaybı var
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 01 Mart 2021, 22:41:00 »
basladığın noktaya donuon ondan sonrasını bilmiom çünki çizelge o kadar 48 ay sonrası yok.bende tepeyi kapadı kapayalı 10 seneyi gecti etkisi devam ediyor.dongude oyle pek gozle gorulur olmuyor nerdeyse hiç dongu mongu olmuyor ama genelde insanlarda oluyor.diyorum ya bu işte bilimsel calısmalar ne kadar guvenilir çoğu bağımsız labaratuvarlarda ve veriler gerceklerle örtüşmüyor gercek kullanıcı deneyimleri

Abi sen minox yanına başka birşey kullanıyormuydun
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 01 Mart 2021, 22:42:41 »
saw xpecia falan bunlar yan destek.spiro daha kuvvetli lokal ama onunda birazı kana karısıyormuş.fin yasına kadar devam et ama fazla bişi bekleme genetik kodlanmış dokulmen agresifse fin minox kesemiyor bunlar hiç kesemez.hersey genetik kodlanmış dokulmene bakıyor.onler dhtye dayanıksız.kuvvetli genetik bastırırsa ilaç o zaman işe yaramaz baktın minyaturleşme arttı hemen spiro ekle.gencler haklı olarak hafif urunlerle genetiği geciştirmeye calısıo o yasta fin dut olmaz.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 01 Mart 2021, 22:44:48 »
Abi sen minox yanına başka birşey kullanıyormuydun
fin_dermoller bol uygulama_5 mg biotin_folixir_çakma spiro-3 ayda bir mezo.  revivogen kullanıyordum uretilmeyince yerli versiyonu folixire gectim.yıllarca sawda kullandım finle beraber bıraktım sawı.

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 01 Mart 2021, 22:47:20 »
fin_dermoller bol uygulama_5 mg biotin_folixir_çakma spiro-3 ayda bir mezo.  revivogen kullanıyordum uretilmeyince yerli versiyonu folixire gectim.yıllarca sawda kullandım finle beraber bıraktım sawı.

Saçlar ne durumda abi kaç yıldır fin kullandın saçlarda bi gerileme oldumu hiç
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Magnezyum takviyesi

Dionx2

• Full Member
« Yanıtla #28 : 01 Mart 2021, 22:48:06 »

Reis senin sac durumun iyidi su an dimi? Galiba 41 yasindaydin?
  • Yaşınız 30
Finasterid 1mg (7/7)
Magnezyum ve Multivit. (7/7)
D3/K2 Vit. (5 günde bir)
Dermastamp 1,5mm (10 günde bir)
Karadut ve Keciboynuzu özü (7/7)
5ml oral hint yagi (7/7)
Konazol şampuan (2/7)
Revita şampuan (2/7)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 01 Mart 2021, 22:50:09 »
 saçlar iyi 22de  yarı keldim 6 da ekim oldum bugun genclik gibi saçlar yas 41.resimleri bir ara cekip hikayemi atıcam orda yazarım kaç sene hangini kullandım şu bu arada ilaç bulamadım gene dokuldu ektirdim falan hikayeyi  yazarım .üşenmezsem akıllı telefon kullanmıomda birine net resimler cektirip atıcam orda yazarım size iyi sohbetler.ben 22de yarı keldim bugun ortamlarda şuna bak 40ı gecti saçları fırça deniliyor.22de ortaya kadar şakaklar boştu dokulme çok hızlıydı  anlatırım hikayede.yatıcam size iyi sohbetler

Facebook Twitter Instagram