Sendede yan etki yaptımı bu blockerler millet hafife alıyo ama ben tüm yan etkileri hissediyorum gibi çok ağır libido kaybı var
Başlarda testis ağrısı oldu başka bir şey olmadı. Saw cok baskılamaz Libido kaybı psikolojik. Bak gör son günlerde herkes kulağım çınlıyor dediği için kulağı çınlayanlar artacak, açılan konular artacak.
saw xpecia falan bunlar yan destek.spiro daha kuvvetli lokal ama onunda birazı kana karısıyormuş.fin yasına kadar devam et ama fazla bişi bekleme genetik kodlanmış dokulmen agresifse fin minox kesemiyor bunlar hiç kesemez.hersey genetik kodlanmış dokulmene bakıyor.onler dhtye dayanıksız.kuvvetli genetik bastırırsa ilaç o zaman işe yaramaz baktın minyaturleşme arttı hemen spiro ekle.gencler haklı olarak hafif urunlerle genetiği geciştirmeye calısıo o yasta fin dut olmaz.
20 yaşındayım daha çok erken. Minyaturizasyonu kontrol ediyorum sürekli, yan destek onlar evet ama fine ihtiyacım olana kadar kullanmayı düşünmüyorum şuan. Benim asıl halletmem gereken şey saçlı deride inflamasyon var. Sadece tepede değil her yerde. Pandemi döneminde sağlıksız yaşadım. Etkilerini görüyorum. İnflamasyonu aşarsam etkisi artar diye düşünüyorum.