Gönderen Konu: Bu döngü bi türkiyede mi var  (Okunma sayısı 2842 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bu döngü bi türkiyede mi var
« Yanıtla #30 : 01 Mart 2021, 22:50:41 »
Reis senin sac durumun iyidi su an dimi? Galiba 41 yasindaydin?

iyi saçlar resimle anlatıcam zaten moral olsun genclere .6 ekim ilaçlar falan .size iyi sohbetler

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 01 Mart 2021, 22:51:37 »
Sendede yan etki yaptımı bu blockerler millet hafife alıyo ama ben tüm yan etkileri hissediyorum gibi çok ağır libido kaybı var

Başlarda testis ağrısı oldu başka bir şey olmadı. Saw cok baskılamaz Libido kaybı psikolojik. Bak gör son günlerde herkes kulağım çınlıyor dediği için kulağı çınlayanlar artacak, açılan konular artacak.

saw xpecia falan bunlar yan destek.spiro daha kuvvetli lokal ama onunda birazı kana karısıyormuş.fin yasına kadar devam et ama fazla bişi bekleme genetik kodlanmış dokulmen agresifse fin minox kesemiyor bunlar hiç kesemez.hersey genetik kodlanmış dokulmene bakıyor.onler dhtye dayanıksız.kuvvetli genetik bastırırsa ilaç o zaman işe yaramaz baktın minyaturleşme arttı hemen spiro ekle.gencler haklı olarak hafif urunlerle genetiği geciştirmeye calısıo o yasta fin dut olmaz.

20 yaşındayım daha çok erken. Minyaturizasyonu kontrol ediyorum sürekli, yan destek onlar evet ama fine ihtiyacım olana kadar kullanmayı düşünmüyorum şuan. Benim asıl halletmem gereken şey saçlı deride inflamasyon var. Sadece tepede değil her yerde. Pandemi döneminde sağlıksız yaşadım. Etkilerini görüyorum.  İnflamasyonu aşarsam etkisi artar diye düşünüyorum.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 01 Mart 2021, 22:57:26 »
Başlarda testis ağrısı oldu başka bir şey olmadı. Saw cok baskılamaz Libido kaybı psikolojik. Bak gör son günlerde herkes kulağım çınlıyor dediği için kulağı çınlayanlar artacak, açılan konular artacak.

20 yaşındayım daha çok erken. Minyaturizasyonu kontrol ediyorum sürekli, yan destek onlar evet ama fine ihtiyacım olana kadar kullanmayı düşünmüyorum şuan. Benim asıl halletmem gereken şey saçlı deride inflamasyon var. Sadece tepede değil her yerde. Pandemi döneminde sağlıksız yaşadım. Etkilerini görüyorum.  İnflamasyonu aşarsam etkisi artar diye düşünüyorum.

Valla ben yan etkileri çok takan bir insan değilim bi jinekomasi flan olmadığım sürece pek umrumda olmaz zaten yan etkili durumda bırakırım ilacıda saçıda bilmiyorum yeşil çaydan mı neden libido 0 kendi kendine en son ne zaman erekte oldum onu bile hatırlamıyorum yeşilçayı azaltmak lazım bide kulak çinlaması olayını okumadan da kulak çınlaması yaşadım bi süre yeşil çayı günde 7-8 bardak içmekten sanırım biraz azaltmam lazım
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 01 Mart 2021, 23:06:54 »
Valla ben yan etkileri çok takan bir insan değilim bi jinekomasi flan olmadığım sürece pek umrumda olmaz zaten yan etkili durumda bırakırım ilacıda saçıda bilmiyorum yeşil çaydan mı neden libido 0 kendi kendine en son ne zaman erekte oldum onu bile hatırlamıyorum yeşilçayı azaltmak lazım bide kulak çinlaması olayını okumadan da kulak çınlaması yaşadım bi süre yeşil çayı günde 7-8 bardak içmekten sanırım biraz azaltmam lazım

Bunlar ağır takviyeler değil hocam. Domatesteki likopen de dht düşürüyor çok çok az miktarda. İnsan yan etki dediğinde direkt yan etki olur.

Yeşilçayı okadar da çok içmeyin hocam ferritin düşer bu sefer. Günde 2-3 yeterli. Yemeklerle arasında en az 2 saat olsun. Özellikle öğlen be akşam yemeği
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 01 Mart 2021, 23:56:04 »
Bunlar ağır takviyeler değil hocam. Domatesteki likopen de dht düşürüyor çok çok az miktarda. İnsan yan etki dediğinde direkt yan etki olur.

Yeşilçayı okadar da çok içmeyin hocam ferritin düşer bu sefer. Günde 2-3 yeterli. Yemeklerle arasında en az 2 saat olsun. Özellikle öğlen be akşam yemeği

Haklısınız tavsiyeler için teşekkürler
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Facebook Twitter Instagram