Anket

On sac cizgisini begendiniz mi?

Gönderen Konu: 26.02.2021 #3400 tahmini greft#eski evcair on hat cizgim nasil#yas 34  (Okunma sayısı 2328 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çizgin senin çok mu öne alındı?
Global Moderator

Carpediew

• Yeni üye
  • *
Valla Hintell hocam kisa sac olunca insanda baya yanilsama oluyor su an benim icin sanki ektirmeden once daha ileride gibi gwliyor:) fotograflardaki gibi.. fotolar ekimden bir hafta onceki fotolar uzun sactan dolayi tabi iyi gorunuyor biraz.. mevcut beyazlarimin uzerine ekilmis gibi bu kadar acigimin oldugunun bile farkinda degilmisim ben, alin cizgim de  bana geriden yapilmis gibi ben ilerde olsun istedim ama dogalligi bozulacagi icin en fazla buna karar kildilar.. kaslarimi kaldirip alin kaslarimin yerlerini goz karari belirledikten sonra kalemle cizip karsidan baktilar ve buna karar kilindi ben daha onde cizilsin istiyordum sakak kismi daraltilarak alnimin kuculmesini..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Umarım anlın daralmaz neyse bekleyip göreceğiz kardeşim hayırlısı olsun
Global Moderator

Carpediew

• Yeni üye
  • *
Sagolasin hintell hocam gelismeleri paylasacagim, bir kac teknik soru sormak istiyorum
1-bu surecte ne kadar dinlenilmeli? 4 gun yeterli mi
2-sac yikama ve losyonda  marka fark eder mi?
3-ilac destegi almaz isem zahiyatim olur mu saclarda
4- sizce bu ekim cok sk bir ekim mi o yuzden mi  benim acikliga benzer acikliklara gore bu greft varki var
Ekimde her zaman insan harika sonuclar dusunuyor bu yuzden cok da soru oluyor insanin kafasinda, cevapariniz icin simdiden tesekurlerimi borc bilirim..

Carpediew

• Yeni üye
  • *
On cizgim gozume hos gelmeye basladi,ne dersiniz?

Carpediew

• Yeni üye
  • *
Arkadaslar merhaba, 6. Gun bugun ekim tarihinin ekilen yerlerse iltihaplanmavari goruntu mevcut sararma gibi, normal midir?

Carpediew

• Yeni üye
  • *
arkadaslar merhaba, bugun sac ekiminin 9. Gunu fakat kabuklar inanilmaz sert ve iltihapli gorunumunde ustelik hala dokulmedi, saclari yikadigimda ise kabukla beraber kucuk sac telleri goruyorum, ekilenlerin dokulme durumu olabilir mi?

Carpediew

• Yeni üye
  • *
17.gun saclar biraz seyrek geliyor gozume ve dokulmeler  devam ediyor,
 normal mi?

Carpediew

• Yeni üye
  • *
Yaklasik 80 gun oldu sac ektireli, surec nasil yan kisimlar dam dolmadi gibi

Boogeyman

• Sr. Member
Daha süreç erken ..yanlarin dolması süreç ister daha net foto atarmisiniz ? Buarada hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur sonucun
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Carpediew

• Yeni üye
  • *
Daha süreç erken ..yanlarin dolması süreç ister daha net foto atarmisiniz ? Buarada hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur sonucun

Tesekkurler hocam daha net sonucu gonderiyorum

Carpediew

• Yeni üye
  • *
Arkadaslar selam sacimin son durumunu gonderiyorum

Carpediew

• Yeni üye
  • *
Soylemeden gecmeyecegim badlangicta ufak tefek aksilikler olsa da sonuctan gayet memnunum, dogalligi ve sklgi konusunda icim rahat bu zamana kadar ekili saclarin oldugunu kimse anlamadi on cizgide saclar yerine oturunca iyi gorundu, geride diye uzuluyordum ama simdi bu sekilde olduguna seviniyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selam süreç nedir iyi duruyor çıkış olarak saçlar mutlu olmana sevindim güle güle tara saçlarını
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram