-Arkadaslar herkese merhaba, tanidigim kendi emsal yaslarimda olan arkadasim Omer Ece' ye sac ektirdim on hat cizgimi belirler iken kaslarimi kaldirip prova yaptik ve bu sekilde belirlendi, sac ektirme amacimda fotograflarda goruldugu gibi sakaklarda var olan ufak bir acilmayi kapatip guzel bir hat olusturmakti, kafamdaki hat hintell hocamin cizgisi gibiydi ama benim dogalimda yokmus sanirim.
Ekim.donor alanindan mikromotor ile alinan greftlerin safir fue teknigi ile acilan kanallara yerlestirilmesi ile yapildi, yalniz bir sorun olustu kanal sayisi ile alinan greft sayisi arasinda 500 greftlik fark ortaya cikti daha fazla toplanmis bu yuzden daha sik olsun diye kanallara cift kok yerlestidiler nasil olur bu konuda tecrubeli arkadaslar yorum yaparsa cok mutlu olurum
Ekim 6-7 saat surdu gaziosmasa medical parkta 11. Katta 2 kisi tarafindan yapildi biri topladi biri ekti, kanali sik kanal actigina inandigi bir arkadasi tarafindan acildi onun yaninda gelen elinde zikirmatik olan kisi de bunu saydi ama 500 farkla 2.800 kanal acilmis 3 300 saymislar ben bu kadar hissetmedim dedigimde bunu anlayamayacagimi ve cok geriden geldigimi soylediler tabi o arada arkadasim oda da yoktu o iki kisi kanal isini 2 saatte bitirdikten sonra arkadasim ve ekimci bir kiz geldi bu konuda arkadasima hayiflandigimda daha sk ekim olur ciftleriz daha dogal gorunur diye teselli etti beni ekim omcesi ve sonrsi doktor yoktu bunu sordugumda hicbir doktorun kolay kolay sac ekimi yapmadigi satlerce o aletle kanala ekim icin ugrasmayacagini maksimum kanal acip gittigini ve kanal acan kisinin bu konuda herkesten maharetli oldugunu soyledi sizin forumdan da bir cok merkezde bunu okumustum
26.02.2021 itibariyle operasyonu yaptirdim pandemi nedeniyle hafta sonu yasaklari olacagi icin ekimden 1 gun sonra ayni hastanede ilk yikamaya gidebilecegimi dile getirdi, ben kadikoy yeldegirmeninde oturdugumdan bu yolu bu sis kafa ile goze almak istemedim ilk gun cozum olarak bana youtubeden video atti biz tum yurtdisi hastalarimiza bunu gonderiyoruz onlar boyle yapiyorlar dedi zaten sonraki tum yikamalari da 10 gun boyunca kendim yapacakmisim, ikimci gun kendimi ilk yikamayi yaptim ve kendi sargimi cikardim kafamda akinti da olmadi hic sislikler yer yer mevcut.
bu arada 4 gun sonra da is basi yapacagim masa basi is bisey olmaz rahatlikla calisabilecegimi soylediler rapor alamadim bu konuda. 2 gun iznin yeterli olacagini soylediler.
Size ekim oncesi ve sonrasi fotograflari gonderiyorum
beni endiselendiren konulardan biri de yan tarafa ekimin olmayacagi tutmayacagi yonunde idi ama hintell hocamda bunun cok guzel tasarlandigini gordum buradan sizlerin degerli yorumlarini bekliyor olacagim.
Ilac olarak: antibiyotik aspirin mide koruyucu agri kesici sampuan ve losyon