Merhaba değerli forum üyeleri, yöneticileri ve ziyaretçileri,
Öncelikle forumdaki uzmanlara, yorum yapan arkadaşlara, sonuç paylaşanlara teşekkürlerimi iletiyorum. Sizler sayesinde bilgi sahibi oluyoruz, lütfen bu postta da yorumlarınızı eleştirilerinizi esirgemeyin. Şimdiden cevaplayan herkese çooook teşekkür ederim.
Uzun süredir yaptırmayı planladığım saç ekimi operasyonu için elimden geldiği kadar yoğun ve istekli bir şekilde araştırmalarımı büyük ölçüde tamamladım. Ancak sizin de tahmin ettiğiniz gibi her kafadan bir ses çıkması, yapılan ekim sonuçlarının kişiden kişiye göre değişmesi, aynı çeşit operasyonlardaki fiyat farkları sebepleriyle kafam oldukça karışmış durumda ve aşağıdaki sorulara sizlerin yardımlarını bekliyorum. Resimlerimi de eklerde görebilirsiniz.
Esteworld, Serkan Aydın(Arenamed), Estethica, Hermes clinic ile görüşmeler sağlayıp fiyatlar aldım. Bunlar arasından aklıma yatan Esteworld oldu kurumsallığından dolayı. Bilmiyorum yanlış bir sonuca mı vardım.
Forumu baya incelediğim için kullanıcıların isimlerini artık biliyorum ve bazı kullanıclardan özellikle yorumlarını bekliyorum. (Don Vito Corleone - TABİKİ Hintell - Karakutu vs. gibi) Saç ekim merkezleri müşteri ve kazanç odaklı oldukları için çok güvenemiyorum verdikleri bilgilerin objektif olduğuna, sizden bu objektiflik hassasiyetini göstermenizi bekliyorum.
BİLGİLER :
- Aileden gelen genetik bir kelliğim zaten var, saçlarım ince telli ve aralıklı, yoğun olarak bir dökülme yok ama hala dökülüyor. 27 yaşındayım. Dökülme üniversite zamanlarımda, 20 yaşından sonra başlayıp 24te yoğun bir şekilde döküldü. Belirttiğim gibi şuanda stabil bir şekilde dökülüyor.
SORULAR :
- Yüklediğim fotoğraflara da bakarak saç ekimi için ideal bir zamanda mıyım ?
- Saçlarım ekim için çok mu ince telli ?
- Donör bölgem nasıl ekim yaptırmalı mıyım ?
- Ekim metodu için Saphire FUE yöntemini kullanmayı düşünüyorum benim için en iyi yöntem bu mudur ? (İnce telli saç yapım olduğu için daha iyi greft almak, yaraların iyileşme sürecinin kısalması, normal fue ile kullanılacak bıçak uçlarının kök alımında ince tellerde daha çok kayıba uğradığını ve donör alanında oluşan tahribatın daha ağır olduğunu öğrendim doğru mu bilmiyorum.)
- Donör bölgeden alınan saçların izleri çok belli oluyor mu, kısa saç kullanımında sıkıntı yaratır mı ?
- Hermes kliniği saç ekiminin 2 seansta yapılmasının daha uygun olduğunu söyledi, tek seans ile farkı nedir, neden böyle bir şey önerdiler ?
- Herkes sizden klinik önerisi istiyor biliyorum ama benim bu konuda cidden kafam çok karıştı sonuçları inceliyorum yine kafam karışıyor, LÜTFEN bana şu şu sebeplerden dolayı şu kliniği öneriyorum diye yorum yapar mısınız ?
- Sigara kullanıyorum ve saç ekiminden ne kadar süre önce bırakıp, ne kadar süre sonra geri başlasam sigaranın kötü etkisi minimum olur ?
Yapabileceğiniz bütün öneri ve tavsiyelere açığım. Herkese çok teşekkür ederim.