güzel ekim , bir tık daha çıkacaktır,, şakaklar erken sonuç veriyor.kalınlaşır çıkanlar ve 7 .ayda tamamlanır...ekimin normal bir ekim ,,ekim de en çok başarılı olan bölge.ön çizgi ve şakaktır bir sihirbazlık yok ben 750 greftle sonuç aldığım için bunu gönül rahatlığıyla ve bilimsel olarak da yazabilirim ön bölgelerin çıkış oranın yüksek olduğunu ve saç kaliteliyse iyi sonuç alındığını. sonuç olarak .ben ekimini beğendim.iyi bir ekim
ama ekimini bir yere koyarak keser ile ilgili eleştirim şu 3.5 euro X1650 olacak bir ekim değil .ki muttalip hocanın yaptığı işi artık 3 4 klinik te yapıyor forum da ,bence muttalip hoca artık stil değiştirip norwood 4 5 lerede girmeli saçları kaliteli insanları seçmeyi bırakıp ve dar alanları bırakıp...yoksa ciddi anlamda hasta kaybedecek... artık şakakları eken doktor sayısı çoğaldı..doğallıkta yakalanabiliyor.başarılı sonuçlar da çıkıyor öyle uçuk ekimler değil bunlar önde zaten saçın tutmama lüksü yok normal standart bir ekim de çıkar şakak bölgesi ve ön çizgi.. doğallık önemlidir.onuda kasaplar tecrübesizler dışında yakaladı çoğu klinik..
not: bu ekime değil dr a eleştiridir beyyurdlunun ekimi başarılıdır..