Merhaba arkadaşlar,
Ankara'dan yazıyorum. Yurtiçi/Yurtdışı forum sitelerinde-özellikle bu forumumuzda- saç ekimi yaptıran arkadaşlarımızı takip etmekteyim. Ön çizgimin geride olması ve şakakların boşalması yanında mevcut saçlarımın güçsüzleşmesi ve seyrelmesi sonucu saçlara şekil verme zorluğu temel sıkıntımı oluşturmaktadır.
Benzer dökülmeye sahip kişilere yapılan ekimler ve sonuçlarını değerlendirmelerim sonucu Muttalip Keser ve Koray Erdoğan arasında kalmıştım ve Muttallip Keser'i tercih ettim. Muttalip Keseri tercih etme sebeplerim;
1. Ciddi anlamda düşük sayıda greft ile ekim öngörüsü ki ilerleyen yıllardan ikinci bir ekime ihtiyacım olacağını düşünmekteyim. (Koray hoca 2400- 2800 greft arası olacağını belirtmişti.)
2. Operasyondaki en önemli aşamaları (greftlerin alınması, kanalların açılması, greftlerin yerleştirilmesi) sadece kendisinin yapıyor olması
3. Ankara'da olması
Forumda Muttalip Keser ekimlerini merakla bekleyen birçok üye olduğunu tahmin ediyorum ki ben bunlardan bir tanesi idim, bu sebeple yardımcı olacağını düşünerek konu açmış bulunmaktayım.
7 aydır pro-pecia ve biotin kullanmaktayım.
Fiyat 3,5 euro/greft.
Ekimim 3 gün sürdü. 500, 500 ve 650'şer greft ekildi. Şunu belirtmek isterim, ekimleri bu şekilde az greftle ekimin günlere bölünmesinin bugün ne kadar doğru olduğunu anladım ki bugün 650 greft ekildi, düne göre sadece 150 greft fazla ekilmesine rağmen ciddi anlamda kendimi yaralanmış,yorulmuş hissetmekteyim. Sabahtan akşama binlerce greft ekimi yaşayan arkadaşlara Allah yardımcı olsun.
Şunu da belirtmeliyim, Muttalip hoca ve yardımcıları gayet ilgili insanlar, her türlü merakımı sabırla giderdikleri için teşekkür ediyorum.
Ben pek resim çekemedim, yarın sargılarımın açılması için hocaya gideceğim, çektiği resimleri alabilirsem yüklerim. şimdilik koray hocaya gönderdiğim çizip gönderdiği bir resmi ve donörü yüklüyorum açıklığı görmeniz için.
Umarım istediğim sonuçlara ulaşırım.