haklısın ama şunu sölim artık var gerisini sen düşün şu an 20 bin TL diyorsun okey tamam en düşüğü 15 20 ise çok isteyen ne kadar ister sence : ) benim yaptırdığım zamanlarda kur daha düşüktü tabiki 2015 ten bahsediyoruz.. benden 21 bin TL istediler o zamanın parası ve ben yine o zamanın parası 2800 TL ye hallettim bu işi demem o ki her zaman çok para herşey demek değildir. şimdi bir kliniğe gittim o zamanlar adını vermeyeyim aşağı yukarı belli zaten beni iki hostes karşıları aman yarabbi huri sanki : ) dedim ki ben buradan hemen kaçayım zaten direk euro ile konuşmaya başlıyor arkadaş sanki ben türkiyede değilim ve türk vatandaşı değilim almanyadayım italyadayım
bakın bu işi sadece para kazanmak gibi gören insanları sevmiyorum ve ömrüm boyuncada sevmicem bu forumda bu tarz doktorların sevicileri olabilir ama ben onlardan biri değilim.. adamdaki mantık şu ohh gelsin eurolar ben euro alayım kurun durumu belli zaten paranın gözüne gözüne vurayım tacirmisin doktormusun
o zaman deki ben sadece yabancılara ekiyorum kardeşim sizin gibi fakirlerle işim olmaz : ) mevcut ekonomik durumumuz aşağı yukarı belli ben gidip bir saç ekimine 60 70 bin TL veremem veren varsa buyursun versin saygı duyarım kendi tercihidir... bu forumdaki saç ektiren ektirmeyi düşünen her arkadaşa saygı duyuyorum kime ektirirlerse ektirsinler inşallah sonuçları çok güzel olur