Saç Ekimi Sonuçları
Evet o esnada Şahin Bey'in odasında oturuyorduk sizi odanın önünden geçerken gördüm.Hatta Şahin Bey Manisa'dan geldi deyince benim arabanın da plakası 45 dedim öyle bir esprisi olmuştu Tahmin edebiliyorum hemşireler ile baya iyi sohbetimiz olmuştu ben biraz araba hastasıyım hemşireler de arabalara ilgili olunca sohbet epey koyulaşmıştı Elif hanımın kırmızı jazz vardı sanırım çiğdem hanımda da dizel Clio
Hayırlı olmasını dilerim Ankara Life Hair/Şahin Çelik 4000 greft saç ekiminiz Saç ekim planlamanız güzel ekim alanı sıkı ekilmiş görünüyor ön çizgide açık alana göre makul bir tasarım inşallah güzel sonuç alırsınız.
😀Doğrudur hocam. Sizin ekim süreci de biraz zorlu geçmiş sanırım. Sizin konudan da okumuştum hemşireler de söylemişti Ogün. İnş tatmin edici sonuçlar alırız
Evet alım yapılırken zorlandılar saç derisi sert olduğu için ve saçlarım dalgalı olduğu için kökler içeride yön değiştirdiğini alırken zor olduğunu söylediler benim 3400 greft ekilmesine rağmen 8 saat sürdü operasyon
Zor süreci atlattık hocam şimdi önümüzde daha zor bir süreç var 😂
Arkadaşlar mrb. Bugün kabuk dökümünü yaptım arada birkaç kabuk kaldı zorlamadım. Ekimin 14. Günü bugün. Fakat losyonu bekletip yıkarken zorlamadan bile dünya kadar saç geldi elime bu durum normal mi sizce? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
Normal dostum şok dökülme başlamış
Görüntü güzel hocam ekilenler çıkarsa bu saç ekimi sizi gayet mutlu eder.
Kabuk dökümü sonrası gayet güzel görünüyor. Fire vermeden çıkarsa eğer ön ve orta tatmin edici olur. Nacizane fikrim tepe için sıkılaştırma gerekeceğini düşünüyorum.
Teşekkürler hocam güzel yorumların için. İki ekim planlanmıştı vertexe ekim yapılmadı hocam
Rica ederim ben de aynı yerde ekim yaptırmayı düşünüyorum, inşallah hepimiz için gülümsetici soru işareti kalmayan sonuçlar olur.