Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 13
Her gördüğüm kişiye bu ekim merkezinden uzak durun diyeceğim bu sahtekarlıkları terbiyesizlikleri cabası olmuş. Herkes kötülesin. Damlaya damlaya göl olur arkadaşlar👍
Merhabalar ben Cem , Almanya’dan yazıyorum. Saç ekimini mega hairtrans’ta yaptıranlardanım bende. İnternette araştırıp buldum mega hairtrans’ı ve telefon ile arayarak görüştüm detaylı bir şekilde. Saç ekimi için Türkiyeye geldim ve havaalanından aldılar güzel bir şekilde karşılayıp otelime yerleştirdiler. Saç ekimim yapıldı ve geri döndüm Almanya’ya. Çok memnun kaldım ve inanılmaz değişim yaşadım , değişimimi gören arkadaşlarım da saç ekimi yaptırmak istedi ve onlarda mega hairtrans’a saç ekimi yaptırdılar. Herkes çok memnun kaldı kötü yorumlara katılmıyorum.
😁
Ben de MEGA HAIRTRANS da saç ekimi yaptırdım ve çok memnunum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle burayı seçtim. İkimizde çok memnun kaldık. Çalışanlar çok iyi ve güler yüzlüler. Çalışma prensibleride çok güzel. Bana göre tavsiye edilecek biryer. Fotoğraflarımda da ekimin yapılışı ve sonucunu görebilirsiniz. Mega Hairtrans'ın sosyal medyasında da var.
Mega Hair trans Istanbul. Dr gülten ünveren de yapildi benim ekim. Uzak durun arkadaslar