Gönderen Konu: Yeni nesilin saçları mükemmel  (Okunma sayısı 2910 defa)

heycorcverseneborc

• Full Member
Ynt: Yeni nesilin saçları mükemmel
« Yanıtla #15 : 26 Şubat 2021, 12:26:25 »
On binlerce yildir varolan evrendeki en eski ve guclu genlerden biri  olan kellik geni 10 yilda secilime ugrayip azalmaz. Tam tersine varligi devam ettikce artar. Nitekim kellik artiyor ama artis da fazla degil. Bu islerde degisimler yuzlerce yillik surecle olur. Kisa surede gozleyemezsiniz.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 27 Şubat 2021, 15:30:44 »
Tiktok yaş ortalamasının 18 olmasından sebep olabilir mi?

Carpediew

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 28 Şubat 2021, 19:51:34 »
Ozguveni yuksek tipleri insanlari cezbedecek gwncler takipcinkazaniyor ve onlar on plana geliyor olabilir.secilimden kaynaklansa kel ve kisalar uremeden yok olup gidiuorlar gibi bir teoriye katilamiyorum:)

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 28 Şubat 2021, 20:49:22 »
Tiktok yaş ortalamasının 18 olmasından sebep olabilir mi?

18 yaşının üzerinde birçok örnek verebilir.Onuda geçtim 18 yaşında öyle saçları olanın pek sonradan da dökülmesi olmuyor.Olsada yine hertürlü gideri var.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 02 Mart 2021, 20:22:34 »
nerde saçma sapan tipler var hepsinin saçı fırça gibi ben de anlamıyorum bu durumu

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 02 Mart 2021, 20:25:48 »
 genelde kafası pek çalışmayan cahil  tipsiz pislik değişik tiplerin saçları sırma gibi oluyor saçlarıda şekilden şekile sokuyorlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 02 Mart 2021, 20:36:12 »
Bugüne kadar hiç kel keko görmedim
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 02 Mart 2021, 20:57:55 »
 doğudan göç eden insanlara bakıyorum batıda yasadıkça onlarda kelleşti.kastım ne bilim dünyayı umursamaz dünyayı su bassa ördek yüzdürcek derler ya genelde öyle rahat hayatta bir işe yaramaz insanların saçları gür oluyor.gamsız insanların  sorumsuz bencil insanların saçları gür oluyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 02 Mart 2021, 21:00:05 »
Ben yazacaktım tam ölümüne gamsız, düşüncesiz, kafasız, dişisi için yatalak babannesini dövecek tiplerin kel olduğunu görmedim.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 02 Mart 2021, 21:04:37 »
 adama bakıon sabah akşam pavyonlarda çoluğunun cocuğunun rıskını yer hayatı neşe üstüne kuruludur saçları orman kardeşine bakıon bu  gamsızın çocuklarınında bakımını ustlenmiş kafada bir tel saç kalmamış kucuk kardeşin gordum cevremde bunların.bakıom 2 kardeş biri stres manyağı kel otekinin kalabalıkta dümdüz sovuyorlar kahkaha ile guluyor halen ama saçlı buyuk kardeş ama saçlı.aynı kardeşlere baktım sarısınlarda daha cabuk gidiyıor saç siyah saçlılarda kalıyor.sarısınlarda en çok saç teli sayısı vardır ama ince dayanıksızdır saçlar.hatta bakıyorum kızkardeşleri stresli saçları seyrelmiş yaşları bundan buyuk adama bakıom  cocuğunu 2 senedir gormuo cocuğu gelcek oluyor uğraşamam şimdi diyor bakıom saçları kız kardeşlerinden çok gamsız.otekine bakıom cocuğunu bir kere resmine bakmış 20 yasında evladı gostersen elinde bakmıcak gormuo her yerde kakara kikiri gelmiş 50 yasına 2 tane liseli kadar saçı var.cevremden gozle gorduğum ornekler bunlar.rahat gamsız takımının dokulmuyor kolay kolay

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 02 Mart 2021, 21:17:03 »
adama bakıon sabah akşam pavyonlarda çoluğunun cocuğunun rıskını yer hayatı neşe üstüne kuruludur saçları orman kardeşine bakıon bu  gamsızın çocuklarınında bakımını ustlenmiş kafada bir tel saç kalmamış kucuk kardeşin gordum cevremde bunların.bakıom 2 kardeş biri stres manyağı kel otekinin kalabalıkta dümdüz sovuyorlar kahkaha ile guluyor halen ama saçlı buyuk kardeş ama saçlı.aynı kardeşlere baktım sarısınlarda daha cabuk gidiyıor saç siyah saçlılarda kalıyor.sarısınlarda en çok saç teli sayısı vardır ama ince dayanıksızdır saçlar.hatta bakıyorum kızkardeşleri stresli saçları seyrelmiş yaşları bundan buyuk adama bakıom  cocuğunu 2 senedir gormuo cocuğu gelcek oluyor uğraşamam şimdi diyor bakıom saçları kız kardeşlerinden çok gamsız.otekine bakıom cocuğunu bir kere resmine bakmış 20 yasında evladı gostersen elinde bakmıcak gormuo her yerde kakara kikiri gelmiş 50 yasına 2 tane liseli kadar saçı var.cevremden gozle gorduğum ornekler bunlar.rahat gamsız takımının dokulmuyor kolay kolay

saç dökülmesi başlayana kadar ben de gamsızdım

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 02 Mart 2021, 21:41:44 »

Bkz. Ajdar

Uzeyir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 16 Mart 2021, 19:52:10 »
hayatımda duyduğum en saçma tespitlerden. bence tam tersi durum var. hatta uzmanlar falan hep derler eskiden aldığımız gıdalar vs katkı maddesi olmadan yapılıyordu o zaman daha sağlıklıydı diye. yeni nesil dediğiniz e kadar yapmacık şey varsa onu yiyor. fast food vs. yoğun radyasyon, teknolojik cihaz vs bambaşka bir konu. yani demek istediğim hiç alakası yok hatta yeni nesilde eskiye oranla daha fazla kel var. yeni nesil derken 15-20 yaş bandında olanlara bakıyorsanız iş değişir tabi. o yaşlar zaten en iyi saçın olduğu yaşlar

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 16 Mart 2021, 21:58:58 »
Keller körler birbirini ağırlar olmuş burası jeff bezos çok zeki bir iş adamıymış kafasını çok kullanıyormuş saçları bu zekaya dayanamamış
AI GEM

kellerhertotoyueller

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 18 Mart 2021, 17:38:05 »
Saç dökülmesinin ne zaman başlayacağı kestirilemez ama yeni neslin saçları bence daha kötü olacak. Nedeni ise yanlış beslenme, dışarıya fazla çıkmama, hareketsizlik gibi durumlar. Bunların hepsi genetik dökülmeyi tetikler. Farkındaysanız korona döneminde eve kapanma durumundan çoğu kişinin saç problemleri oluşmaya başladı. Bunların bu döneme denk gelmesi tesadüf olamaz.

Ayrıca ABD’deki erkeklerin saç problemi de giderek artıyor. Temelde yine hareketsizlik, düzenli beslenmeme ve fast food alışkanlığı var. Obezite oranı gençlerde her yıl giderek artıyormuş. Hormonlu gıdaların da bence büyük etkileri var. Kızların kel yerine saçlı erkek seçme hipotezine de gülüyorum sadece. Yahu bu kellik geni sadece babadan geçen bir gen değil ki. Ya kızın akrabaları kelse o zaman ne olacak? :) Bir de bir etrafınıza bakın arada. 30’una yakın çoğu çiftte erkekte bir seyrelme var. Yani demem o ki yeni neslin de saçı dökülecek kimileri kel kalacak. Bu kadar üzmeyin kendinizi bahtsızız diye. Bakın daha 18’ini doldurmadan bu foruma gelip kelliğinin önüne geçmeye çalışan erkekler var hatta kadınlar var yahu. Dökülme yaşı eskiden bu kadar aşağıda değildi insanlarda. Giderek düşüyor. 20’sinde kel kalan var. Kendinizi şanslı sayın ve tedavilerinize devam edin.
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid, konazol, multivitaminler
Proscar Finasterid(Günlük 1.25mg 8 gün)
Avodart Dutasterid(8 günün sonunda 9 günde bir 0.5mg)
Konazol Şampuan(Haftada 2 kez)
Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuan(Seboroik Dermatit dökülmesi için 3 günde 1)
Multivitaminler(B12-Çinko-Magnezyum-Omega3-D Vitamini)

Facebook Twitter Instagram