Gönderen Konu: 22.02.2021 Dr. Bilgehan Aydın BE ASTHETİC - 4213 Greft Saç Ekimi / Yaş 30  (Okunma sayısı 2619 defa)

kelsizbasim

• Yeni üye
  • *
Merhaba uzun zamandır bu forumu takip ediyorum , saç ekimi yaptırmak ve foruma konu açmak sonunda nasip oldu :)
Saç nakli merkezi olan BE ASTHETİC' i bu forum aracılığı ile keşfettim ve sonrasında sosyal medya hesapları ve youtube videolarındaki açıklayıcı bilgiler kafamda örtüştüğü için tercih ettim açıkcası. Benim sadece ön çizgi problemim vardı tepe ve vertex bölgem sık vede yapılan ekim planı buna göre oldu.Belirtmek isterim ki yanımda bir arkadaşımla beraber ekim yaptırdık ve sadece bize işlem yapıldı o gün .Kliniğin butik olması ilgi ve alaka ve isteklerimizi belirtebilmek açısından önemli bir faktördü relax ve keyifli bir ortamdı gerginlik hissetmedik. Öncelikle Ahmet bey ile görüştük kendisi bizi bilgilendirip saç çizgimizi belirleyip ve kanal açma işlemimizi yaptı sonrasında Damla hanım donör bölgeden greftleri aldı.Ve iki personel arkadaşta greft dizilimlerimizi yaptı. Yaklaşık 10:00 gibi başlayan ekim süreci yemek molası ve bir kaç dk lık kısa molalar hariç akşam 17:00 gibi bitti.
Sadece ön kısım olmasına rağmen 4200 greft çok sık bir ekim oldu. Ön saç çizgisini ve doğallığını beğendim açıkcası ekime başlamadan önce 3 isteğim vardı.

-Ön kısımların sık ve doğal durması
-Ense bölgesinin dağınık ve geniş çaplı alınıp faul kısımlarının alınmaması
-Ve ekim yapılacak bölgenin bitirilişini soft bir şekilde bitirmesi kalıp şeklinde ekilen saçlar bana estetik gelmiyor.

Sağolsunlar bütün isteklerimi dinleyip istediğim gibi yardımcı oldular. Genel olarak şuan için memnunum özellikle Ahmet bey'e ilgi ve alakası için teşekkür ederim.
Öncesi ve sonrası fotoğrafları yüklüyorum ve süreç bitene kadar sık sık fotoğrafları yükleyeceğim.
Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

kelsizbasim

• Yeni üye
  • *
Ekim sonrası fotoğrafları
  • Ekim Tarihi: 22.02,2021
  • Ekim Merkezi ismi BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN
  • Greft Miktarı 4213
  • Yaşınız 30

kelsizbasim

• Yeni üye
  • *
2. ve 3. gün ön ve donör alan (Verilen ilaçlar antibiyotikler ve ödem söktürücüleri kullanıyorum.İkinci günden itibaren gayet iyi hissediyorum.)
Bu arada önümüzdeki 1 yıllık süreçte biotin ve coraspirin ve vitamin dışında bir şey kullanmayacağım.
  • Greft Miktarı 4213
  • Yaşınız 30

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun çok kaliteli saçlarınız var donör bölgenizde ekim planlamanızda sık ve çok güzel bir çizgi olmuş hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsınız.
Global Moderator

keldeğilim

• Full Member
Hayırlı olsun hocam bu saç olur takipteyim

Ozgur1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok guzel olacak bence saclar kaliteli bende ayni yerde yaptirdim insallah guzel olur
  • Ekim Tarihi: 11 02 2020
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet tosun the hair clinic 4275 greft
  • Greft Miktarı 4275
  • Yaşınız 39

Lawine

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun. Donör bölgesi olsun çizgi falan güzel duruyor umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız. :)
  • Ekim Tarihi: 11.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Op.Dr.Bilgehan Aydın
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Propecia 1mg, Redoxon effs, kerozan, coraspirin 3 ay, gıda takviyeleri kabak çekirdeği-karafut ve keçiboynuzu pekmezi
Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish HWI | 4500 Greft | 11.02.2021 | 26 |Damla Hanım Ekibi

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19999.0

Savcı Mehmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olmasını dilerim gayet güzel sık bir ekim yapılmış sonucunuz da inşallah mutlu eder.

kelsizbasim

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun çok kaliteli saçlarınız var donör bölgenizde ekim planlamanızda sık ve çok güzel bir çizgi olmuş hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsınız.

Teşekkür ederim Hintell senin yorumların ve görüşün benim için çok değerli edindiğim tüm bilgiyi yıllardır bu forumda edindim.Bende planlamayı ve  çizgiyi beğendim hatta donör bölgem o kadar sık ki Damla hanım 8 bin e kadar bile alınabiliceğini söylemişti :)
Hayırlı olsun hocam bu saç olur takipteyim
Teşekkürler hocam düzenli olarak paylaşacağım (:
Çok guzel olacak bence saclar kaliteli bende ayni yerde yaptirdim insallah guzel olur
Teşekkür ederim hocam sizin sonucunuzu çok beğenmiştim ektirmeden önce takip ettim inşallah sizinki gibi güzel olacak (:
Hayırlı olsun. Donör bölgesi olsun çizgi falan güzel duruyor umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız. :)
Teşekkürler hocam umarım herkesin beklediği gibi olur (:
Hayırlı olmasını dilerim gayet güzel sık bir ekim yapılmış sonucunuz da inşallah mutlu eder.
Teşekkür ederim inşallah öyle olur ben ve tüm saç ektiren arkadaşlar için :)
  • Greft Miktarı 4213
  • Yaşınız 30

kelsizbasim

• Yeni üye
  • *
71. Gün şok dökülme %20 gibi olmadı özellikle şakak kısımlarında uzamaya devam ediyorlar arada bir küçük sivilceler oluyor hafif şekilde patlatıp temizliyorum.
  • Greft Miktarı 4213
  • Yaşınız 30

kelsizbasim

• Yeni üye
  • *
Şakak kısımlarında uzayan saçlar var şok dökülmede dökülmeyen. Acaba dökülmemesi kötümü iyimi bilemedim ?
  • Greft Miktarı 4213
  • Yaşınız 30

reyes

• Sr. Member
Bende de hepsi dokulmedi soktan sonra Sokta (53gundeyim). Ilk sac ataklar basliyor gibi geldi bana ve senin sonucun guzel olur inshallah.
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

kelsizbasim

• Yeni üye
  • *
İnş hepimizin istediği gibi bir sonucu olur hocam 🙏🏻 1.5 ay sonra 120. Günüm olacak o dönem ekilen saç çıkışları belli olacaktır.
  • Greft Miktarı 4213
  • Yaşınız 30

kelsizbasim

• Yeni üye
  • *
Henüz 73. Günüm olmasına rağmen şok dökülmeden kalan şu saçların ıslakken olan görünümü bile hoşuma gidiyor şakaklar tamamen boştu :)
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2021, 05:35:19 Gönderen: kelsizbasim »
  • Greft Miktarı 4213
  • Yaşınız 30

karanka

• Sr. Member
şokta %20 si dökülmemiş demişsiniz ama şokta bence en az %40 ı gitmiş.
hatta dökülen saçlar çıkmaya başlamış  :)
kendi saçlarınız uzayınca size dökülmemiş gibi gelmiş olabilir.

ama şu an durumunuz çok iyi, ataklar başlamış bile.

Facebook Twitter Instagram