Merhaba uzun zamandır bu forumu takip ediyorum , saç ekimi yaptırmak ve foruma konu açmak sonunda nasip oldu
Saç nakli merkezi olan BE ASTHETİC' i bu forum aracılığı ile keşfettim ve sonrasında sosyal medya hesapları ve youtube videolarındaki açıklayıcı bilgiler kafamda örtüştüğü için tercih ettim açıkcası. Benim sadece ön çizgi problemim vardı tepe ve vertex bölgem sık vede yapılan ekim planı buna göre oldu.Belirtmek isterim ki yanımda bir arkadaşımla beraber ekim yaptırdık ve sadece bize işlem yapıldı o gün .Kliniğin butik olması ilgi ve alaka ve isteklerimizi belirtebilmek açısından önemli bir faktördü relax ve keyifli bir ortamdı gerginlik hissetmedik. Öncelikle Ahmet bey ile görüştük kendisi bizi bilgilendirip saç çizgimizi belirleyip ve kanal açma işlemimizi yaptı sonrasında Damla hanım donör bölgeden greftleri aldı.Ve iki personel arkadaşta greft dizilimlerimizi yaptı. Yaklaşık 10:00 gibi başlayan ekim süreci yemek molası ve bir kaç dk lık kısa molalar hariç akşam 17:00 gibi bitti.
Sadece ön kısım olmasına rağmen 4200 greft çok sık bir ekim oldu. Ön saç çizgisini ve doğallığını beğendim açıkcası ekime başlamadan önce 3 isteğim vardı.
-Ön kısımların sık ve doğal durması
-Ense bölgesinin dağınık ve geniş çaplı alınıp faul kısımlarının alınmaması
-Ve ekim yapılacak bölgenin bitirilişini soft bir şekilde bitirmesi kalıp şeklinde ekilen saçlar bana estetik gelmiyor.
Sağolsunlar bütün isteklerimi dinleyip istediğim gibi yardımcı oldular. Genel olarak şuan için memnunum özellikle Ahmet bey'e ilgi ve alakası için teşekkür ederim.
Öncesi ve sonrası fotoğrafları yüklüyorum ve süreç bitene kadar sık sık fotoğrafları yükleyeceğim.
Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.