Gönderen Konu: Saç Ekimi Sonuçları Forum sitesine Teşekkür  (Okunma sayısı 1042 defa)

Lion

• Sr. Member
Saç Ekimi Sonuçları Forum sitesine Teşekkür
« : 24 Şubat 2021, 13:49:37 »
Bazen forumdaki gelişmesi gereken eksik olan durumları eleştiriyoruz Ama Teşekkürüde Hak eden bir forum. Bu forum sayesinde bir çok insan çok yanlış tercihlerden Kurtuldu ve bir çok insan kasapların elinden alındı saç ekimi konusunda. Çok güzel arkadaşlar kuruldu Aynı derdi paylaştığımız için çok rahatladığımız dertlerimizi anlatabildimiz çekinmeden hissettiklerimizi yazabildiğimiz forumdaşlar dert ortaklarımıza ulaştık Bununda farkına varanlarımız var degerini bilenlerimiz var Paylaşım yapanlarada aynı sekilde hakları ödenmez.

Ben forumum Tüm üyelerine Forum Yönetimine Ayrı ayrı Teşekkür ederim.

Şu iğrenç piyasada Kimseye Eyvallahı olmadan Ayakta kalabilmek  yer yer Mahkemelere Tehditlere ramen Büyük başarı Forumdaki her üye ye Teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun.

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Saç Ekimi Sonuçları Forum sitesine Teşekkür
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2021, 14:09:07 »
Saç dökülmesi benim için ne kadar büyük bir şanssızlık ise bu forumu keşfetmek de bir o kadar büyük bir şans oldu.
Eminim ki bu forum olmasaydı basit reklamlara inanacak (ben de dahil) yüzlerce hatta binlerce insan doğru tercihler yaptı.
Ben de şahsım adına başta hintell olmak üzere sacekimisonucları forum ekimine ve sürecini bizlerle ilk günden son güne kadar paylaşan bütün üye arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Hiç bir mecburiyeti olmamasına rağmen sürecin son gününe dek şeffaf bir şekilde paylaşım yapan, Ekim’in 3. 4. Ayında ortadan kaybolmayıp süreci sonuna kadar paylaşan herkes benim gözümde çok değerli.

BJKKARA

• Hero Member
Ynt: Saç Ekimi Sonuçları Forum sitesine Teşekkür
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2021, 15:48:44 »
Bu forum sayesinde Saç ekiminin ne olduğunu nasıl yapılması gerektiğini öğrendik. Kimlere saç ektirilir Hangi ekim merkezleri başarılı Hangileri insanları kandırıyor saçma sapan bahanelerle başından atıyor öğrendik. Zaten bu forumda Kendini kanıtlayan ekim merkezleri ön plana çıkar ve ciddi hasta sayılarına ulaşır. Tüm forum ailesine başta Hintell olmak üzere diğer ve Tüm paylaşım yapam yorum yapan arkadaşlara Teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram