Saç Ekimi Sonuçları
Size 3 ekim mi planlandı hocam? Şok dökülmeniz devam ediyor bu arada
Bu kadar büyük bir alan 3 ekimde olsa kapanmaz. Anca aşırı seyrek bir görüntüsü olur. Vertex i unutun. 2. ekimde 5-6 santim daha arkaya gidip, ön hattı değiştirmeden sıklaştırma yapabilirsiniz. 3. ekimi de ilerde seyrekleşen aynı bölge için kullanırsınız. Bir yerlerden vazgeçmeniz lazım. Bu ekilen 6000 kök ilelebet kalmayacak elbetteki bunlarda seyrekleşecek.
Ekiminiz hayırlı olsun açık alanımız sizinde dediğiniz gibi benziyor 2.ekim sonrası bence memnun edecek sonuca ulaşacaksınız öyle gözüküyor inşallah gönlünüze göre bir sonuç olurTakipteyim
Abi benim aklımı kurcalayan bir durum var greftleri ekim sırasında sayma şansın oldu mu acaba ? Ekim yapılan kısım çok küçük bir alan max 50 cm2 . 3100 greft bu alana ekilince cm2 ye 62 greft düşmesi lazım . Ekim gününe bakıyorum o sıklığın yarısı bile yok . Max 25-30 gibi . 3100 greft cm2 30 ekilse yaklaşık 100 cm2 bir alan olmalı . Çıkamadım işin işinden
O işin içinden bende çıkamadım nofaer ama Illusion moral bozmamak için yazmak istemedim.Sürecin normal seyrinde hocam. İki tarafta ne kadar ektiğini sanırım bilmiyor asistan ayrı doktor ayrı sayı vermiş.
Ben zaten ekilen alani görünce moral kısaca sıfıra inmişti ama moralimi fazla bozmamak için hayırlısı dedim.Gerekirse ikinci ekimi başka yerde yapmayı dahi düşünüyorum. Sence en fazla ne kadar graft ekilmistir?
1700 hocam tabi net bir tahmin değil kafadan atıyoruz sonuçta
Hoca ön çizgiyi manıklı oluşturmuş, greft sayımı yapıldığını düşünmüyorum, tecrübeye yönelik bir sayı verilmiştir- siz sormadıysanız söylemiyorlar. Bu tarz ekimlerde iki gün üst üste ekim yapmak daha mantıklı değil mi?