Gönderen Konu: Finasterid testis ağrısı  (Okunma sayısı 3365 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Finasterid testis ağrısı
« Yanıtla #15 : 31 Mart 2021, 17:39:32 »

Bence aynı şey değil proscar homojen dağılmıyor buda hormon dalgalanmasına daha çok sebep oluyor , bence en güzeli propecia ama onunda fiyatı 240 tl  :-*

homojen dağılıyor %92 den daha fazla homojen olmazsa piyasaya çıkamıyor diye biliyorum

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 31 Mart 2021, 18:09:42 »
homojen dağılıyor %92 den daha fazla homojen olmazsa piyasaya çıkamıyor diye biliyorum

İlk defa duydum şahsen bu ilaç kanser hastaları için neden bunu üreten hapı 5 böldüklerinde homojen dağılsın derdine düşsün ki . Akıllarına bile gelmez. Her hap yüzde 92 homojen derseniz o olabilir ama 5 böldüğünde dağılmıyor şahsen homojen

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 31 Mart 2021, 19:17:39 »
İlk defa duydum şahsen bu ilaç kanser hastaları için neden bunu üreten hapı 5 böldüklerinde homojen dağılsın derdine düşsün ki . Akıllarına bile gelmez. Her hap yüzde 92 homojen derseniz o olabilir ama 5 böldüğünde dağılmıyor şahsen homojen

her hap için geçerli ayrıca iyi huylu için bu ,kanser hastalarında daha güçlü şeyler kullanılıyor

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 04 Nisan 2021, 15:19:39 »
yeni başladıysan zamanla geçiyor geçmezse sıklığı düşür 2 günde 1 al
Ben başlayalı daha 1 buçuk ay oldu son 2 haftadır 4-5 günde bir kasık ağrısı oluyor ama çokta rahatsız edici değil geçer mi bu ileriki zamanlarda

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 04 Nisan 2021, 15:22:30 »
Ben başlayalı daha 1 buçuk ay oldu son 2 haftadır 4-5 günde bir kasık ağrısı oluyor ama çokta rahatsız edici değil geçer mi bu ileriki zamanlarda
Propeciadan proscara geçince bende de olmuştu, dozuna dikkat ettim düzeldi.

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 04 Nisan 2021, 15:46:19 »
Propeciadan proscara geçince bende de olmuştu, dozuna dikkat ettim düzeldi.
ben propecia kullanıyorum hergün aynı saatte 1 mg dozu düşürmeme gerek var mı yoksa biraz daha devam edeyim mi bu şekil

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 04 Nisan 2021, 15:49:51 »
ben propecia kullanıyorum hergün aynı saatte 1 mg dozu düşürmeme gerek var mı yoksa biraz daha devam edeyim mi bu şekil
1 hafta 2 günde 1 şeklinde kullanın büyük ihtimal geçer sonra günde bire dönersiniz

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 09 Nisan 2021, 14:58:13 »
Kasık ve testis ağrısı geçti spermde sıvılaşma devam ediyor mu bilmiyorum  beklemeyi düşünüyorum şuan için sorun yok

Facebook Twitter Instagram