Saç Ekimi Sonuçları
bak abi m harfi böyle oluyor sanırım seninkide böyle mi kaldırınca saclari https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/Balding/comments/elyk73/what_stage_of_the_norwood_scale_am_i_at_and_is/
orta bölgeyi kuru halde merak ettim.genel saç sayısında azalma var arkadasın bayağıdır var.önlerde gelişme var.spiroyu saçlı deriden dhtyi uzaklaştırmak için lokal kullansa daha iyi olur.yada hem blokerli hem besleyici içeren mezoterapi kalınlaştırır saçlarını.hızlı agresif bir donemde genetikle mucadeleye basladı dhtyi gunluk baskılamadı kaldıki bu yasta keşke dut kullanmasa ve minox gunluk kullanmadı agresifliği kesmeyince ilaçlar daha doğru kullanıma gecti ama bence onada yası musait değil.ne bilim günlük tırmık tarzı birseyle yada mezoterapi tarzı birseyle genel saçını kalınlaştırmalı korumalı.cakma spiro yapıp gunluk kafaya hafiften dağıtarak kullansa genel seyrelmeye daha etkili olabilir.soncuta dutta yüzde 55 baskılıyor dhtyi.spiro o kadar baskılamaz ama dht genel saçına saldırıyor.minox surduğu yerler iyi günlük kullanımlara gecince bence fayda artmış.saçlar nw2 ye yolculuuk yapıyor.2 olabilirde boyle kalabilirde biraz daha gelişcektirde 2 olcakmıdır.ama bence onemli olan genel saçın gurleşmesi
Abi bu yaşta dut kullanması diyosun da bu adam oral spiro kullanıyo bildiğin oral spiro. Yani çığır açmış artık o şakaklardan saç fışkırıcak oyuncu olduğu içinmiş. Şakağı açık oyuncu kabul edilmiyo galiba
Tramvay net çılgın zaten.Ağır Bddi seviyesi Gregoru Davyi halt etmiş durumda ama kendisine saygıda duyuyorum oral spiro geri dönüşü olmayan bir seçenktir eğer ki nw1 olursa haketmiştir herkesin seçeneği kendine has
aman oral spiro falan dut falan oralada diom burdan genc olup dut fin içenlerede diyorum sağlığınızı dusunun.24 25 e kadar lokal mücadele edin.dht hayati hormondur beyine karaciğere.
Duştan çıkıp saçı komple geriye attım hemen hemen, baktım ki Norwood 2 gibiyim, M şeklinden çok V şekli var gibi geldi. Ne diyorsunuz bu duruma ?