Gönderen Konu: Norwood 2 gibiyiz ama ?  (Okunma sayısı 3229 defa)

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
Norwood 2 gibiyiz ama ?
« : 22 Şubat 2021, 20:08:13 »
Duştan çıkıp saçı komple geriye attım hemen hemen, baktım ki Norwood 2 gibiyim, M şeklinden çok V şekli var gibi geldi. Ne diyorsunuz bu duruma ?

onurr39

• Full Member
Ynt: Norwood 2 gibiyiz ama ?
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2021, 20:21:36 »
valla abi banada norwood 0.25 dedi my precious abi sen norwood 1.5 dedin bende anlayamadım tam nerede olduğumu
  • Yaşınız 19

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2021, 20:22:16 »
Yani 2 gibi 2 nın az bi tık üstü gibi geldi de kanka sen sayılara niye bu kadar takılıyon ben hiç anlam veremiyorum
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2021, 20:32:20 »
bak abi m harfi böyle oluyor sanırım seninkide böyle mi kaldırınca saclari https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/Balding/comments/elyk73/what_stage_of_the_norwood_scale_am_i_at_and_is/
  • Yaşınız 19

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2021, 20:42:31 »
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2021, 20:46:57 »
 kuru resimde atsana son halini.yukardanda bir resim olsun
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2021, 20:51:19 »
Hala nw2.5.Norwood ölçeğini çoğu kişi yanlış anlıyor arkadaşlar.Ölçeği açıklığa göre değil seyrelen yere göre yapmanız lazım.Bu yüzden nw2.5uğum dediğimde insanların saldırısına uğruyorum.
Arkadaşın saçları 2.5-3 bölgesine kadar inceliyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2021, 21:54:13 »
 orta bölgeyi kuru halde merak ettim.genel saç sayısında azalma var arkadasın bayağıdır var.önlerde gelişme var.spiroyu saçlı deriden dhtyi uzaklaştırmak için lokal kullansa daha iyi olur.yada hem blokerli hem besleyici içeren mezoterapi kalınlaştırır saçlarını.hızlı agresif bir donemde genetikle mucadeleye basladı dhtyi gunluk baskılamadı kaldıki bu yasta keşke dut kullanmasa ve minox gunluk kullanmadı agresifliği kesmeyince ilaçlar daha doğru kullanıma gecti ama bence onada yası musait değil.ne bilim günlük  tırmık tarzı birseyle yada mezoterapi tarzı birseyle genel saçını kalınlaştırmalı korumalı.cakma spiro yapıp gunluk kafaya hafiften dağıtarak kullansa genel seyrelmeye daha etkili olabilir.soncuta dutta yüzde 55 baskılıyor dhtyi.spiro o kadar baskılamaz ama dht genel saçına saldırıyor.minox surduğu yerler iyi günlük kullanımlara gecince bence fayda artmış.saçlar nw2 ye yolculuuk yapıyor.2 olabilirde boyle kalabilirde biraz daha gelişcektirde 2 olcakmıdır.ama bence onemli olan genel saçın gurleşmesi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 23 Şubat 2021, 00:50:13 »
orta bölgeyi kuru halde merak ettim.genel saç sayısında azalma var arkadasın bayağıdır var.önlerde gelişme var.spiroyu saçlı deriden dhtyi uzaklaştırmak için lokal kullansa daha iyi olur.yada hem blokerli hem besleyici içeren mezoterapi kalınlaştırır saçlarını.hızlı agresif bir donemde genetikle mucadeleye basladı dhtyi gunluk baskılamadı kaldıki bu yasta keşke dut kullanmasa ve minox gunluk kullanmadı agresifliği kesmeyince ilaçlar daha doğru kullanıma gecti ama bence onada yası musait değil.ne bilim günlük  tırmık tarzı birseyle yada mezoterapi tarzı birseyle genel saçını kalınlaştırmalı korumalı.cakma spiro yapıp gunluk kafaya hafiften dağıtarak kullansa genel seyrelmeye daha etkili olabilir.soncuta dutta yüzde 55 baskılıyor dhtyi.spiro o kadar baskılamaz ama dht genel saçına saldırıyor.minox surduğu yerler iyi günlük kullanımlara gecince bence fayda artmış.saçlar nw2 ye yolculuuk yapıyor.2 olabilirde boyle kalabilirde biraz daha gelişcektirde 2 olcakmıdır.ama bence onemli olan genel saçın gurleşmesi

Abi bu yaşta dut kullanması diyosun da bu adam oral spiro kullanıyo bildiğin oral spiro. Yani çığır açmış artık o şakaklardan saç fışkırıcak oyuncu olduğu içinmiş. Şakağı açık oyuncu kabul edilmiyo galiba
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2021, 01:03:31 »
Abi bu yaşta dut kullanması diyosun da bu adam oral spiro kullanıyo bildiğin oral spiro. Yani çığır açmış artık o şakaklardan saç fışkırıcak oyuncu olduğu içinmiş. Şakağı açık oyuncu kabul edilmiyo galiba
Tramvay net çılgın zaten.Ağır Bddi  seviyesi Gregoru Davyi halt etmiş durumda ama kendisine saygıda duyuyorum oral spiro geri dönüşü olmayan bir seçenktir eğer ki nw1 olursa haketmiştir herkesin seçeneği kendine has

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2021, 01:17:09 »
Tramvay net çılgın zaten.Ağır Bddi  seviyesi Gregoru Davyi halt etmiş durumda ama kendisine saygıda duyuyorum oral spiro geri dönüşü olmayan bir seçenktir eğer ki nw1 olursa haketmiştir herkesin seçeneği kendine has

niye geri dönüşü olmayan dedin ki

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2021, 22:05:22 »
aman oral spiro falan dut falan oralada diom burdan genc olup dut fin içenlerede diyorum sağlığınızı dusunun.24 25 e kadar lokal mücadele edin.dht hayati hormondur beyine karaciğere.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2021, 22:49:53 »
aman oral spiro falan dut falan oralada diom burdan genc olup dut fin içenlerede diyorum sağlığınızı dusunun.24 25 e kadar lokal mücadele edin.dht hayati hormondur beyine karaciğere.
Aga olmuyor fine rağmen inceliyor 22de duta başlayacağım bu gidişle

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 24 Şubat 2021, 00:08:28 »
önce derin bir M ye dönecek sonra ortada önde bir öbek saç kalacak ,dökülme pattreni 35 li yaşalar için norwood 5 gibi görünüyor.

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 24 Şubat 2021, 02:03:04 »
Duştan çıkıp saçı komple geriye attım hemen hemen, baktım ki Norwood 2 gibiyim, M şeklinden çok V şekli var gibi geldi. Ne diyorsunuz bu duruma ?
Kardeşim senin yapman gereken şey şu saçı bir usturaya vurup kel halini bir görmek sevmeye çalışmak kendini sen kendi iyice deliye vurdun yok 1.5 yok 2 yok 2.5 bunlar önemli değil önemli olan güzel durması sen elinden geleni yapıyorsun bırak olacak olur üstüne gidip youtub kanalı açmış ve sürekli norwod ölçeğinden bahsediyorsun sen kendini sevmezssen kimse sevmez seni acilen bir psikiyatr yardımı alman gerek youtub videolarından bunu gözlemledim
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram