Saç Ekimi Sonuçları
Hergün 1/4 yada 1/6 tok karnına al aynı saatte.Finin etkisi 8 saat sürüyor diye biliyorum.Ben 1/6 başlardım çünkü 0.8mgda yeterli.
öncelikle çok teşekkür ederim abim ilac gece veya gündüz farkeder mi? Proscarin yanında ek tedavi kullanıyor musun 🙏🙏🙏
Gece alma gündüz al.Proscar var olanı kuvvetlendirir.Ekstra bakımlar yapabilirsin tabi.Saç çıkışı istiyorsan minoxil lazım o da kalıcı çözüm değil.Doğal şeyler uygula boşver.Kalan sahaları kurtar.
Doğal şeylerle kalıcı olarak kalan sahaları kurtarmanın yolunu soylede bizde hemen uygulamaya geçelim : )
Siz cümleyi anlamamışsınız.Ben doğal şeylerle kalıcı etki göreceğini söylemedim.
Kanka xpecia yi ne zamandır kullanıyorsun sence işe yarar bir seymi zaman kaybımı
3 ay oldu.Yararı var evet.Zaman kaybı değilde para kaybı.Onun yerine fin daha mantıklı.
Finin yarısı kadar varmı peki etkisi sence İkisinide denemiş birisin galiba
İkisini denemedim.Sadece xpecia kullandım ama yan etkileri aynı.Kullanmadığın zaman normale dönüyorsun.Etkisi fine yakındır ama bir fin etmez.Para sorun değilse ve dökülmen agresif değilse al kullan.
Para sıkıntı değilde kanka şeyi sorcam ben biraz kıllıyım biraz dediğim ortam içinde ayı ne bilim yeti lakapları almış biriyim 😂😂 Bu kadar killiyken bu kıllarıda coşturmaz demi