Arkadaşlar maalesef COVID oldum. Bugün 5. Günüm Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten zor bir hastalık daha önce muhabbetini yapmıştık aşı da olmadım ve filyasyon ekibinin getirdiği ilacı da kullanmadım.
Merkeze durumu bildirdim 3 ay boyunca aspirin ve biotin bunun yanında ek olarak d vitamini kullan dediler.
Bugün 5. Gün kendimi biraz iyi hissedince foruma yazayım dedim.
Evde genelde mutfakta sigara içerim sigara kokusu evin diğer taraflarına gitmesin diye mutfak dışında sigara içmem evde 24 ekim de 2 kişi sigara içiyorduk bir pencere açıktı ama duman altı oldu bende 2 pencere daha açtım soğuk bir rüzgâr benim çarptı diye düşünüyordum.
Ertesi gün içimde soğuk rüzgarlar esmeye devam etti sürekli üşüme titreme geliyordu.Dogruca hastaneye gittim kalçadan iğne oldum.Her ihtimale karşı PCR testi de verdim.Hastaneden çıkınca da bol sarımsaklı işkembe çorbası içtim ertesi gün uyandığımda hiç bir sorun kalmamış testimde negatif çıkmıştı ve iş yerine gitmiştim.Ancak akşama doğru tekrar üşüme geldi bana ve bu sefer akşam eve geldim süt kaynatıp içtim uyudum.
Sabah uyanınca ateşim çıkmıştı 38.6 derece hastanede tekrar test verince bu kez pozitif çıktı.
Test pozitif olunca akşam aradılar ve ilaç getireceklerini söylediler ancak getirilen ilaç son kullanma tarihi üzerinden tam 8 ay geçmiş ve kullananların daha ağır atlattığını duyunca ilacı kullanmadım.
Çok sert öksürükle balgam ile karışık kan geliyor burnumdan da aynı şekilde şu an sadece bu korkutuyor onun dışında her geçen gün daha iyiye gidiyor.