Dostum Güzel sonuç, güle güle tara, ben biraz detaycıyım, ve bu Ekim'de dikkat ettiğim bir iki planlama hatası var, kendi saçların var ama, yinede tam olarak doğru resmedilememiş, Ekim yapılması gereken küçük bir bölgeye yapılmamış, zaten orta alandaki bir iki boşluk bu yüzden kalmış, ve vertex' e 1.100 greft ekilmişti diye hatırlıyorum, ama vertex' e hiç Ekim yapılmadı galiba, kapanırdı zaten küçük bir alandı, bu yüzden üstten çekilmiş resimde belli olan 1-2 küçük bölgede kapanmamış Ekim yapılmadığı için, doğrumudur, yoksa ben bu ekimle ilgili bazı şeyleri mi kaçırdım.. (^_^)
Yorumun ve incelemen için teşekkür ederim kardeşim fotoğrafta ki boşluk gibi gözüken kısımlar aslında saçın sağa sola öne arkaya karıştırılmasından kaynaklı yani boşluk değil aslında öyle diyelim.Vertex'e ekim yapılacaktı son anda vazgeçti Şahin bey zamanla o kısımlar toparlar kendini dedi yani vertex'e hiç ekim yapılmadı.
Genel olara kendi saçım epey zayıf ama ekim yapılan saçlar kuvvetli umarım zamanla ekim yapılmayan alanlarda açılma dökülme olmaz şu haliyle gayet memnunum.
Vertex'e ekim yapılacak olursa ilerde tabi vertex ile birlikte ön kısımda da ufaktan bir rötuş ile çizgiyi bir tık daha öne getirmeyi düşünüyorum.
Vertex'deki açıklığımı şimdilik önemsemiyorum ama ilerde daha fazla açılırsa ciddi ciddi ekim düşünürüm.
Saçları uzatıp arkadan bağlamayı düşünüyorum fakat sanki saçın ön tarafı uzuyor tepe ve vertex uzamıyor gibi geliyor bana sence bağlanacak düzeye ne kadar sürede gelir.