Valla bende bu güne kadar boya meselesinden uzak durdum ama yanlar beyazları üstler önler siyah garip oldu ne yapsam bilemiyorum:)
Valla ben uzun zamandır saçları boyuyorum boyamaya başlamadan öce fazla beyazım yoktu boyamaya başlayınca sürekli beyazlar artmaya başladı belkide boyamakla alakası yoktur ama benim öyle oldu.
Haliyle saçlarım da cansız ve mat bir görüntüye büründü boya saçlarımı mahvetti.
Yanlarda aralarda tek tük beyazım vardı üstler de hiç beyazım yoktu uzunca zaman boyamasının sonunda şu an yanlar bem beyaz aralarda tek tük siyah var üstlerde de artık beyazlar var.
Benim bu saç dökülmesi beyazlaması falan derken bir türlü saçıma bir model bulamadım.
Şansıma hem beyazladı hem de döküldü
Şimdi çok şükür dökülme olayını çözdük artık öyle bir sorunum yok yeni model arayışındayım.
Saçlarımı uzatıp arkadan bağlamayı düşünüyorum tabi bunu yaparken de favori kısımlarını yine kısa kestirip saçları da gri tonlarında boyatmayı düşünüyorum hem alttan gelen beyazlar saçın genel görünümü bozmaz hemde boyayı daha uzun süre kullanabilirim diye düşünüyorum.
Diğer türlü saçları siyaha boyatsam yanlar hızlı uzadığı için 1 hafta sonra alttan gelen beyazlar kendini belli ediyor ve boyamanın bir manası kalmıyor kaldı ki sakallarımda da yoğun bir sekilde beyaz var
Dolayısıyla saçı uzatmak ve gri renge boyatmak çok karizma olabilir diye düşünüyorum.
Aşağıya örnek bir iki foto bırakıyorum
İlk 3 resimde ki gibi uzatıp üstler de beyaza boyanabilir.
Ya da son resimde ki gibi yanlar sıfır üstler beyaza boyanabilir.
Seçim senin başkanım
Benim aklımda olanlar ilerde ki planlarım bunlar