125. gün alttan gelen yeni saç köklerini görebiliyorum çok ince ve zayıflar onlarda uzayıp hacim kazanırsa bu iş bitmiş demektir.
Dün Şahin Bey'in yanına gittim saçları kontrol etti çok erken çıktı saçların dedi sohbet ettik biraz Şahin Bey çok cana yakın artık ailemden biri gibi oldu özellikle olumlu veya olumsuz samimi olarak görüşlerini söylüyor olması da ayrıca güven verici oluyor saç ekiminin yapıldığı gün biraz olumsuz konuşmuştu saç derin çok sert ve saçların dalgalı demişti bu yüzden donör bölgeden alım yaparken zorlandığını söylemişti ama buna rağmen güzel bir sonuç alacağım içinde ayrıca mutluyum.
Şunu çok iyi anladım ki saç ekiminin sonucu her ne kadar eken kişiye bağlı olsa da bence sizin genel sağlık durumunuz da sonucu etkiliyor.
Ben ekimden önce 3 defa kan tahlili yaptırdım ve eksik olan vitamin ve diğer kan değerlerinin normale gelmesi için bir takım takviyeler kullandım ve saçlarımı biraz olsun ekim öncesi güçlendirdim tabi bununda etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Saç ekimine bı anda karar verip genel sağlık durumunuzu kontrol ettirmeden hemen gidip ekim yaptırmayın benim tecrübelerime göre tavsiyem bu olur forumda ki arkadaşlarıma