Arkadaşlar sonunda bende ekimi yaptırdım.Basta 2500 planlama yapılmıştı ancak sadece temple bölgesi 1100 greft yedi
Doğal olarak sayıda 3400 e çıkmış oldu.
Ekim günü yaklaştıkça inanılmaz bir korku ve gerginlik sarmıştı içimi ancak hiç gerek yokmuş arkadaşlar inanın hiç ağrı sızı olmadan ekimi tamamladım.Sohbet muhabbet 8 saatlik bir ekim operasyonu bitti.
Sabah 7:45 de merkeze girdim beni Ergin bey karşıladı.Bu arada Şahin bey Çukurambar da Mayasante polikliniğine taşımış merkezi bilginiz olsun.
Hemen en üst kata çıktık Ergin bey ile ve Şahin bey bir kaç evrak imzalattı ve çizim işlemine başladık.Sahin beye hiç karismadim çizdiği çizgiyi hemen onayladım ve saçlar kesildi.
Arkasından ekim odasına geçtik.O esnada bacaklarım titremeye başladı ama belli etmedim tabi
Şahin hoca basınçlı anestezi yapmaya başladı inanın su tabancası gibi bişe
Arkasından anestezi iğneleri yapılmaya başlandı ben kendimi kastım iğne yapılacak diye bekliyordum sonra dedim ki hocam vurun iğneyi de bı bakalım ne kadar açıyor diye Şahin bey 5-6 iğne yaptım bile deyince içim rahatladı inanın haberim bile olmamış.
Sonrasında rahatlama geldi zaten korku namına birşey kalmadı.
Ekim ekibi çok iyiydi ve birbirini yıllardır tanıyan aynı zamanda sıkı arkadaş olan bir ekipti ve çok uyumlu çalıştılar Elif hanım Çiğdem hanım ve Nihan hanıma ayrıca teşekkür ediyorum.
Ergin beye ayrı bir parantez açmak istiyorum Ergin abi sen harika bir detaysın sırf bel fıtığım var diye havlu ısıtıp belime sarman bile işini ne kadar severek yaptığının bir kanıtıdır bence 8 saatlik ekim boyunca hiç bel ağrısı çekmedim düşünceli hareketin sayesinde tekrar tekrar teşekkür ederim:)
Şimdilik kendi çektiğim iki fotoğrafı ekliyorum diğerlerini ekim merkezi ilettiğin de atarım.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum kuzenim ön çizgi çok geriden çizmiş şakaklar açık duruyo falan dedi ama bilemedim sizce nasıldır?