ekiminiz hayırlı olsun. hocam temple bölgesini mi beyaza boyayacaksın farklılık olduğu için?
bide fotolardan tam seçemedim temple bölgesinin açıları nasıl, temple zor bölge galiba açıları iyi ayarlayabilmişler mi?
Hayır komple beyaza boyamayı düşünüyorum çünkü siyaha boyadığım da alttan hemen beyazlar geliyor ve boya uzun ömürlü olmuyor.
Temple bölgesi ile alakalı da Net bir fotoğraf attım.
Temple bölgesinde ağırlıklı olarak siyah kökler seçilip ekilmiş aralarda beyazlar da var ama sayıları çok çok az benim yanlarda beyaz çok fazla olduğu için uyum sorunu oldu biraz saç yönleri konusunda sorun yok çok başarılı diyebilirim hatta fakat malum alınan saçların kalitesi daha yüksek olduğundan diğer zayıf saçların yanında daha canlı daha belirgin duruyor.
Tabi bu yazdıklarım tamamen temple ve yanlar kısa iken geçerli saçları iyice uzattığımda bu uyumsuzluklar kalmayacaktır diye düşünüyorum.
Benim gibi siyah beyaz karışık olan insanlarda temple de doğallık yakalamak hayli zor bunu farkettim kaldı ki forumda takip ettiğim temple ekimlerinin hepsin de temple ye ekilen saç kalitesi daha iyi olduğundan az da olsa doğallığı bozmuş.
En nihayetinde bunlar deve de kulak ben her şekilde çok memnunum çünkü bu bahsettiğimiz ufak doğallık sorunlarını dışarda insanlar hayatta farkına bile varmıyor.
Bu arada 1 haftalık bir ilişkim var kız arkadaşım saçlarımın ekim olduğunu hala anlamadı gerisini sen düşün