Arkadaşlar Selamlar,
Aranızda yeniyim, forumu 1 haftadır takip ediyorum. öncelikle faydalı bilgi alışverişleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Yaptığınız paylaşımlar sonucunda klinikler ile ilgili bilgi sahibi oldum. Forumu görmeden önce esteworld ile gidip görüşerek, Arenamed ile whatsapptan görüşmüştüm.
Aldığım geri dönüşleri aşağıda iletiyorum. Fotograflarıma bakarak sizde geçmiş örneklerle kıyasladığınızda hangi klinikte yaptırmamı tavsiye edersiniz?
Birde görüşmemin faydalı olacağını düşündüğünüz klinik önerilerinizi de iletir misiniz?
- Esteworld sakaldan ekim yapmadan donör bölgeden 3500 greft çıkarabileceğini, ön tarafı sıkça dolduracağını mevcut durumdan yaklaşık %70 daha iyi bir görünüme kavuşturacağını iletti. Donör bölgemden 3500 çıkar mı? Sonra aldığınız yerde boşluk olmasın dedim. Asla bir tarafı kapatırken diğer tarafı açmıyoruz merak etmeyin dediler. Solüsyonlu anestezi ile birlikte yoğun pazarlık sonrası 7.500 TL.ye bıraktılar.
Arenamed (Serkan Aydın) sakaldan da alarak 3500 grefte ulaşacağını ve yine tepeyi dolduramayacağını, fiyatının 10.000 TL olduğunu söyledi.
Zekeriya Kul saç ekimi için uygun donörümün olmadığını, saç ekimi yaptırmamı tavsiye etmediklerini iletti. Ben yine de gelip görüşmek istiyorum diye aradım randevu oluşturdum.
Serkan Aygin'da 3400 greft alacağını ve 10.000 TL.ye yapacağını iletti.
AHD (Hakan Doğanay) sakaldan da alarak 4000 - 4500 grefte ulaşacağını ve kendisinin yetiştirdiği ekip yaparsa 14.000 TL. Kendisi yaparsa greft 1 Euro (7 TL) dedi.
Asmed'den henüz görüş alamadım bekliyorum. Asmed'in dönüşünü çok merak ediyorum çünkü forumdan okuduklarım Asmed'e yönelmeme sebep oldu.