Gönderen Konu: Davyjones, Gregor, My Precious vs atsalar kim kazanır?  (Okunma sayısı 2377 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Davyjones, Gregor, My Precious vs atsalar kim kazanır?
« Yanıtla #15 : 21 Şubat 2021, 12:10:38 »
 svazz ben 6 ekim oldum 20 yıla yakın finas minox kullanıom sitelerde en tecrubelilerden biriyimdir.her ilacı kullandım sayılır lazerinden spirosundan rvivogeninde biotinden kocakarı ilaçlarından herseye kadar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 21 Şubat 2021, 12:11:33 »
Adam o saçına rağmen yok nw3'üm, yok nw4'üm diyor

sen şimdi buna katılıyormusun cidden o kadar anlattığın tecrübene rağmen?
saçlıysa noward 3üm diyorsa abartıdır üstünde durmamak gerek diyecem ama burda üyeler o saçın ruyasına goremezken nankorluk yapılıyorsa sende haklısın.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 21 Şubat 2021, 12:11:56 »
svazz ben 6 ekim oldum 20 yıla yakın finas minox kullanıom sitelerde en tecrubelilerden biriyimdir.her ilacı kullandım sayılır lazerinden spirosundan rvivogeninde biotinden kocakarı ilaçlarından herseye kadar.
6 ekim mi ne donör varmış sende üstad.. forumda konuların varsa link atabilir misin hiç senin konuna denk gelmedim de merak ettim

Burak92

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 21 Şubat 2021, 12:12:09 »
O dönemlere ait saçımı görmek ister misin ?

Hayır gerek yok eski üyeliğinin konusunu upladım zaten görmüşündür orada bir sürü foton var

Ve yanılmıyorsam şuanki saçın o 2 yıl önceki konundan daha iyi durumda

Sen nw ölçeğini bildiğinden eminmisin. zira google görsellere nw3 falan yazınca seninle hiç alakalı olmayan saç açıklıkları çıkıyor!

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 21 Şubat 2021, 12:13:21 »
 şu an resmim çekince atıcam 2 yerde vardı şimdi yok.donorude saçlarıda hikayeyide tam anlatarak yazıcam ekim maceramı 2002den beri .size iyi sohbetler
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 21 Şubat 2021, 12:14:19 »
şu an resmim çekince atıcam 2 yerde vardı şimdi yok.donorude saçlarıda hikayeyide tam anlatarak yazıcam ekim maceramı 2002den beri .size iyi sohbetler
Merakla bekliyoruz üstad..

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 21 Şubat 2021, 12:14:45 »
Hayır gerek yok eski üyeliğinin konusunu upladım zaten görmüşündür orada bir sürü foton var

Sen nw ölçeğini bildiğinden eminmisin. zira google görsellere nw3 falan yazınca seninle hiç alakalı olmayan saç açıklıkları çıkıyor!
Gerçek nw 2.5 3 benim bu arada

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 21 Şubat 2021, 12:22:31 »

.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2021, 15:42:41 Gönderen: My Precious »

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 21 Şubat 2021, 13:39:46 »
Davy bunları her konuda yer. Onun seviyesi çok çok ayrı herkesten genel olarak. Gregor da fena sayılmaz. My precious aralarında gerçekten aga olan ama bununda sıkıntısı 1 norwood fazladan söylemesi ve fazla evhamlı.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Şubat 2021, 13:55:37 »
Davy bunları her konuda yer. Onun seviyesi çok çok ayrı herkesten genel olarak. Gregor da fena sayılmaz. My precious aralarında gerçekten aga olan ama bununda sıkıntısı 1 norwood fazladan söylemesi ve fazla evhamlı.

Dinodinimiz vardı bir zamanlar. 🧡 kasketini takmadan duşa giremezdi obsesif kompülsif bir arkadaşımız idi. Tedaviyi saç ekiminde buldu.. ekimin kralını yaptırdı önce obsesif hali ortadan kayboldu sonra tamamen kendisi..

Benim sitedeki 3-5 ileri derece şahsına münhasır arkadaşım ile beraber ıssız adada 3-5 gün geçirme gibi bir fantezim var.. başta emekli reis ve aynı kulvardaki 5-6 genç bipolar genc kardesimle beraber dinodinde olacak elbette tropikal bir adada bir basımıza 5 günlük bir survavior modeli yaşam.. acayip hikayeler Çıkar  büyük Reyting getiren bir yapım olur idi..
Özellikle emekli ve dinodin dostlarım her türlü eleştiriyi olgunlukla karşılayacak derecede Nirvana oldukları için böyle rahat yazıyorum. Benide bilirler içimde kötülük yok.. maksat eğlence.. bide viskiyi Hintell’in  kapıp gelmesi lazım tabi kampa...

rodok

• Full Member
« Yanıtla #25 : 21 Şubat 2021, 15:20:33 »
Precious'ın dökülmesi var yine çok adil bi karşılaştırma olmaz. Gregor çok net alır hatırladığım kadarıyla 27 yaşında çalışan adam sınıf kini de vardır koydu mu oturtur. Tramvay nickli arkadaşın olduğu bi vs daha ilgi çekici olur haftaya bekliyorum.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 21 Şubat 2021, 15:45:06 »
Hahaha şurada tek genetik dökülmesi olan benim bu kişiler arasında ama tek Gregoryen genetik yok denmiş gülüyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 21 Şubat 2021, 15:58:54 »
Hahaha şurada tek genetik dökülmesi olan benim bu kişiler arasında ama tek Gregoryen genetik yok denmiş gülüyorum

Justinin ki seninkinin 2 katı... + sac derisinde kalfikasyon sözkonusu..

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 21 Şubat 2021, 16:01:55 »
Justinin ki seninkinin 2 katı... + sac derisinde kalfikasyon sözkonusu..
Ulan yazıp yazıp siliyorum gg olacak diye de neyse

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 21 Şubat 2021, 16:08:13 »
Kuvvet olarak bilinmez ama aralarında psikolojik olarak en güçlü justin bu yüzden paramı justine yatırıyorum. Deyvinin yer güreşi güçlüdür hep dipte adam dikkatli olmak lazım.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Facebook Twitter Instagram