Gönderen Konu: Davyjones, Gregor, My Precious vs atsalar kim kazanır?  (Okunma sayısı 2359 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: Davyjones, Gregor, My Precious vs atsalar kim kazanır?
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2021, 11:55:20 »
Niye ekledin beni oraya ? Benim dökülmem gerçek 18 yaşında nw2.5tum ilaçlarla biraz idare ettim ama şuanda yine dökülmem başladı en önü kaybettim.
Gregorun saç  dökülmesi yok.Davy donanımhaberdeki maraz alinin sağ kolu zaten oda nw2 gür.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2021, 11:56:27 »
Emekli hepsinin içinden geçer:) adamdan tecrübe fıskırıyor.. yılların tastikli bipoları..diğer arkadaşlar çok genç bu sebeple kabullenemeyebilirler durumlarını. Ama emekli bu durumla yasamayı öğrenmiş kabullenmiş bir KİNG... diğerleri ninja kaplumbağa ise Emekli sprinter usta:)

Emekli seviyorum seni

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2021, 11:57:56 »
beni eklememiş Allahtan  😂

Burak92

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2021, 11:59:40 »
Niye ekledin beni oraya ? Benim dökülmem gerçek 18 yaşında nw2.5tum ilaçlarla biraz idare ettim ama şuanda yine dökülmem başladı en önü kaybettim.
Gregorun saç  dökülmesi yok.Davy donanımhaberdeki maraz alinin sağ kolu zaten oda nw2 gür.

Aynen aynen önü kaybettiğin fotolarını biliyoruz maşallah amazon ormanları gibiydi

ulan forumu bırakmıştım yine dayanamadım geldim yazdım ah ah fgwtehteghk

dur bak şimdi en eski konunu uplucam eski üyeliğinin. suandaki saçların bu upladığım konudan bile daha iyi yanılmıyorsam
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4278.msg99062#msg99062

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2021, 11:59:48 »
 saol  sloocer ben gerceklerden ayrılmayan bipolarım.depresif antisosyal falanda vardı gecti galiba onlar ilaç kullanmıom.saçma gelio ilaçlar.eskiden bu kadar bipolar yoktu bir baktım yan komşum bipolar çıktı yakın arkadaasım bipolar çıktı hayat insanların ruhsal problemleri artarak devam ediyor.en son on sene once dra sordum bipolardan baska varmı tehşis dedim yok dedi.my sıradışı değil.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2021, 12:04:02 »
Aynen aynen önü kaybettiğin fotolarını biliyoruz maşallah amazon ormanları gibiydi

ulan forumu bırakmıştım yine dayanamadım geldim yazdım ah ah fgwtehteghk

dur bak şimdi en eski konunu uplucam eski üyeliğinin. suandaki saçların bu upladığım konudan bile daha iyi yanılmıyorsam
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4278.msg99062#msg99062
Orada da dökülmem devam ediyordu sağ şakak açılmıştı tepeden çekileni sayma.

Niye bana takıksın bu kadar ? Sorun nedir ?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2021, 12:05:38 »
saol  sloocer ben gerceklerden ayrılmayan bipolarım.depresif antitosyal falanda vardı gecti galiba onlar ilaç kullanmıom.saçma gelio ilaçlar.eskiden bu kadar bipolar yoktu bir baktım yan komşum bipolar çıktı yakın arkadaasım bipolar çıktı hayat insanların ruhsal problemleri artarak devam ediyor.en son on sene once dra sordum bipolardan baska varmı tehşis dedim yok dedi.my sıradışı değil.

Başqan sen nirvana ya ulaşmışsın sana ilaca falan gerek yok.. diyorum ya bununla yasamayı öğrenmissin diye.

Burak92

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 21 Şubat 2021, 12:06:16 »
Orada da dökülmem devam ediyordu sağ şakak açılmıştı tepeden çekileni sayma.

Niye bana takıksın bu kadar ? Sorun nedir ?

Takık değilim sadece neredeyse nw0, nw1 gibi saçın olmasına rağmen bazen nw4'üm vs demene iğrilte oluyorum.

Forumu öyle uzaktan takip ederken yine gelip yazayım dedim yoksa seninle ne sorunum olcak :D

Bide bunun üstüne dut falan kullanacam diyon yani inanamıyorum gerçekten kafam almıyor

Saçı baya kelleşmiş adam xpecia kullanmaktan korkabiliyor. Böyle saçı olan da dut kullanacam diyor. Ben bu işin içinden cıkamıyorum erogkhteyhtey

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2021, 12:06:32 »
 insanlar saçı çok çok az dokulmuşkunde konu açabilir bu gayet güzel ve zekice davranış.bilim dunyası der erken mudahale hayat kurtarır.saçı belli belirsiz konu açan arkadaslara yuklenmeyelim he bazısı abartıo o baska.ama en guzel tedbir en bastan alınandır.baktım daha nowzrd 1 bile değilsin gene baslıcan tedaviye genetik sinyal veriyorsa
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 21 Şubat 2021, 12:07:54 »
insanlar saçı çok çok az dokulmuşkunde konu açabilir bu gayet güzel ve zekice davranış.bilim dunyası der erken mudahale hayat kurtarır.saçı belli belirsiz konu açan arkadaslara yuklenmeyelim he bazısı abartıo o baska.ama en guzel tedbir en bastan alınandır.baktım daha nowzrd 1 bile değilsin gene baslıcan tedaviye genetik sinyal veriyorsa
Helal len ilk defa ağzından doğru bişey çıktı

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 21 Şubat 2021, 12:08:56 »
Başqan sen nirvana ya ulaşmışsın sana ilaca falan gerek yok.. diyorum ya bununla yasamayı öğrenmissin diye.
başqan çok aşırı kötü günlerden geldim bugune buna şükür dert bu olsun.tamamı vardı piskolojik hastalıkların en son bu kaldı buda kalsın sorun yapmıo birparçam benim bipolar.ben bipoları seviom bipolar beni.ALLAH hidayet verdi aldı piskolojik sıkıntıları tabi bizde ALLAH a sığındık kudurduk basımıza bunlar geldi uslandık ayıldık.herkes diyordu genclikrte çok  yapıon basına gelcek var diye gelmeyen hastalık kalmadı herneyse bunada şükür.hayat güzel yasamaya değer.

Burak92

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 21 Şubat 2021, 12:09:13 »

Adam o saçına rağmen yok nw3'üm, yok nw4'üm diyor

sen şimdi buna katılıyormusun cidden o kadar anlattığın tecrübene rağmen?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 21 Şubat 2021, 12:09:55 »
Adam o saçına rağmen yok nw3'üm, yok nw4'üm diyor

sen şimdi buna katılıyormusun cidden o kadar anlattığın tecrübene rağmen?
O dönemlere ait saçımı görmek ister misin ?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 21 Şubat 2021, 12:10:29 »
O dönemlere ait saçımı görmek ister misin ?
Mümkünse özelden göster:)

Facebook Twitter Instagram