Gönderen Konu: İnstitute of hair& hakan doğanay  (Okunma sayısı 16178 defa)

Sepultura

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İnstitute of hair& hakan doğanay
« Yanıtla #30 : 14 Haziran 2017, 01:00:10 »
evet arkadaşlar geri dönüş oldu. bölerek ekim yapmadıklarını söylemiş çağla hanım.ayrıca saç çıkış süreci için de 4. ay gözle görülür çıkışlar 6-10. aylarda çıkışların tamamlanıp 12. aya kadar doğallaşması saç formu alması şeklinde olduğundan bahsetmiş. bana gelince finans kullanıp daha sonra ekim öneriliyor sanırım. mevcut saçları korumak için. ancak bunu burada herkesle konuştuk, finans kullansam da saç ektirsem bile bırakınca dökülen yine dökülür ya da zayıf kalan saç yine zayıf kalır. ben şahsen kullanmadan ektirmek ve dökülen olursa 2. ekimle sıklaştırma taraftarıyım..durum böyle artık herkes kendi yol haritasını çizer.

Bölmeden ekim yapılıyorsa ekim sonrası donör alanda %30 geri dönüş nasıl oluyormuş peki? İoh ekimlerinde ekilen graft sayıları ile kapatılabilen alan arasında fark gözlemliyorum.Manuel alımdan dolayı çoklu graft alımındanmı kaçınıyolar acaba.? Donör alana zarar vermemek ve ince çalışabilmek adına.Kafam çok karışık benim klinik seçme konusunda.Napıcam bilmiyorum.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 14 Haziran 2017, 02:00:13 »
evet arkadaşlar geri dönüş oldu. bölerek ekim yapmadıklarını söylemiş çağla hanım.ayrıca saç çıkış süreci için de 4. ay gözle görülür çıkışlar 6-10. aylarda çıkışların tamamlanıp 12. aya kadar doğallaşması saç formu alması şeklinde olduğundan bahsetmiş. bana gelince finans kullanıp daha sonra ekim öneriliyor sanırım. mevcut saçları korumak için. ancak bunu burada herkesle konuştuk, finans kullansam da saç ektirsem bile bırakınca dökülen yine dökülür ya da zayıf kalan saç yine zayıf kalır. ben şahsen kullanmadan ektirmek ve dökülen olursa 2. ekimle sıklaştırma taraftarıyım..durum böyle artık herkes kendi yol haritasını çizer.

Bölmeden ekim yapılıyorsa ekim sonrası donör alanda %30 geri dönüş nasıl oluyormuş peki? İoh ekimlerinde ekilen graft sayıları ile kapatılabilen alan arasında fark gözlemliyorum.Manuel alımdan dolayı çoklu graft alımındanmı kaçınıyolar acaba.? Donör alana zarar vermemek ve ince çalışabilmek adına.Kafam çok karışık benim klinik seçme konusunda.Napıcam bilmiyorum.
Ayni durumdayim hlc de 2 ekip varmis birisi 1.5euro diğeri 2.5 euro alıyormuş eskiden..simdi ayni mi acaba? Bilgisi olan varmi oraya da soralım. Bölerek almıyoruz demeleri tam kafama yatmadi.ektirmeye gidecek birisi geçen bölerek aldiklarini yazmisti..bir de hintell 5 aylik sureci paylaştı baska ektiren bir arkadaşın ya inanilmaz yavaş gidiyor buna bir çözüm üretmeleri gerek.seytan hakan hocaya git 3 bin ektir 3 sene sonra duruma göre bir daha bak diyor..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 15 Haziran 2017, 16:01:30 »
Merhabalar  dostum belki hatırlarsınız bu iohair ile ilgili daha önce her paylaşımın düzgün bir Türkçe ile sanki aynı kişinin paylaşımı olduğunu söylemiştim ve bir sürü kişi eleştiri yağmuruna tutmuştu beni . Şahsi fikrim Hakan hocaya ekim yaptırmak kumar oynamak gibi bir şey . Manuel alıma da yeni geçti . ioh ise daha tatmin edici bir sonucunu göremedik . Bu greft bölme mevzusu falan varsa zaten hesap yapılırsa Koray hoca ile aynı fiyata gelir. Manuel için bütçeniz varsa gidin Koray hocaya ektirin . İo hairin donör konusunda hakkını yemeyelim çok temiz çalışıyorlar. Ha yukarıda yazılanlar doğruysa 5000 deyip 3000 alıp bölüyorlarsa o donör normal :)
hocam merhaba, hakan Doğanay'a ekim yaptırmak neden kumar oynamak dediniz? manuel ekime yeni geçti diye mi, yoksa ekim başarısı ortalama diye mi?

Sepultura

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 15 Haziran 2017, 17:03:13 »
Ben bu fiyatlara manuel alımda tatmin edici bir sonuç göremezsem.Koray erdoğanada para yetmiyor,mikromotor ile alım yapan başından sonuna kadar ekimde olacak bir estetik cerrah bakıcam.Dr.Onur gürbüz ile görüşdüm bakalım.
(bkz: testosteron)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 15 Haziran 2017, 17:40:19 »
Ben bu fiyatlara manuel alımda tatmin edici bir sonuç göremezsem.Koray erdoğanada para yetmiyor,mikromotor ile alım yapan başından sonuna kadar ekimde olacak bir estetik cerrah bakıcam.Dr.Onur gürbüz ile görüşdüm bakalım.
hocam başından sonuna olması değilde sonuçları ortalama üstünde olması mantıklı. kaç greft ihtiyacınız var? donör iyi değilse iyi düşünün.

Sepultura

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 15 Haziran 2017, 17:51:41 »
Görüşdüğüm kliniklerden manuel alım yapanlar 4750-5000 graft , mikromotor ile alım yapanlar 3750-4000 graft ile tüm açıklığınız kapanır tarzında yorum yaptılar.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 15 Haziran 2017, 20:26:38 »
Görüşdüğüm kliniklerden manuel alım yapanlar 4750-5000 graft , mikromotor ile alım yapanlar 3750-4000 graft ile tüm açıklığınız kapanır tarzında yorum yaptılar.
bana da benzer şeyler söylendi. hakan doğanay öncelikle 3bin civarı ekip daha sonra sıklaştırma yapılır gibi konuştu en son bugun.var olan saçların durumuna göre yani..donör çok iyi değil ortalama durumda o yüzden manuel aldırıp 2. şansım olsun istiyorum. en kötü ihtimal ise kafam homojen olsun kısa saç kirli sakal takılmaya razıyım. ama her yerde denk saç olsun. gür olsun demiyorum yani.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 18 Haziran 2017, 20:57:20 »
aklıma takılan bir durum oldu, Hakan Bey'in beraber çalıştığı Ayşegül hanım manuel alım ile micromotor arasında fark olmadığını söyledi bana. genelde yüzde 10-15 lik bir fark olduğunu biliyordum ben, garip geldi bu düşünce..donör iyileşme süreci olarak 20 kat fark var ama saç kaybı olarak fark yok mu sizce de?

Sepultura

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 18 Haziran 2017, 21:23:22 »
Evet benim görüşdüğüm Hocalarda iyi ellerde yapılan mikromotor ile alımlarda manuelden farkı olmadığını belirtiyorlar fakat iyileşme konusunda manuel alımda donör alan çok daha hızlı iyileşiyor.Bunu gözümüz ilede görüyoruz.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 18 Haziran 2017, 21:26:49 »
ama fark olmasa koray hoca falan ne diye manuel ile uğraşsın ki? sonuçta daha fazla zaman harcanıyor. şahsen ben alan kişiye göre %10-15 fark olduğunu düşünüyorum. ha alan arenamed ise yüzde 400 civarına çıkar oran:D

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 18 Haziran 2017, 21:28:27 »
erkan demirsoya gideceksen düşünme bile mikro vs , türkiyede en iyi kullanan hata dünya markası arenamed  bence özel ders almalı demirsoydan ,,aslında ilhan hocada güzel kullanıyor  donörleri sorunsuz ama ekimlerine biraz daha özenmeli potansiyelli hoca..zekeriya zaten kaliteyi yakalamış iğneli yöntemin en iyi hocası ama donörlere dikkat etmiyor

Sepultura

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 18 Haziran 2017, 21:34:32 »
Erkan demirsoya bir ulaşabilsek görüşücazda telefonlara bakmıyorlar.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 18 Haziran 2017, 21:41:10 »
benim bir arkadaşım 5 sene önce ektirmişti o zamanlar ulaşılıyordu müthiş sonuç aldı..gerçekten iyi hoca boşum yok falan demişti zaten bizim arkadaşa ,ona bir sorayım irtibatı varsa hala belki yardımcı olur

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 18 Haziran 2017, 21:46:10 »
erkan Demirsoy Türkiyede yaşayanlara saç ekmiyor. asistanına mail attım, face den mesaj yazdım, erkan hocayada yaptım aynılarını hatta resmen yalvardım geçen sene yazın. mesaj okundu ve geri dönmedi bile. en kötü suriye vatandaşı olup ordan arayacan ekmesi için.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 18 Haziran 2017, 21:48:17 »
mikro motorun karl marx hatta nietzsche dir babasıdır yani:)) ama yabancılara odaklandı uğraşmıyor bizim kaprisli hastalarla :)))çok soru soruyorlar vs diyip sıkılmış sanırım...zaten saysan 4 ü geçmez onlardan biride kaçmış işte türk hastalardan, keşke baksa

Facebook Twitter Instagram