Gönderen Konu: İnstitute of hair& hakan doğanay  (Okunma sayısı 16163 defa)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnstitute of hair& hakan doğanay
« : 05 Haziran 2017, 19:21:55 »
sevgili forum üyeleri; Donör alanı çok kuvvetli olmayan ve manuel alım düşünenler için fikir alışverişi yapalım istedim.
Bütçesi Koray Erdoğan'a , Keser ve Hlc'ye yetmeyenler olarak elimizde 2-3 seçenek kalıyor.Bunlardan en önde gelenleri mantık olarak İoh ve Hakan Doğanay.. tabi ki ikisi içinde şüphelerim var. bunları belirtmek ve fikirlerinizi almak istiyorum
İOH için düşüncelerim(ilk 6 ay)
1-)ektikleri saçlar tüy kıvamından biraz daha kalın hale geliyor. tam saç formu kazanan teller oldukça az.
2-)tahminim greftleri bölerek alıyorlar. örneğin 5 bin greft ektikleri adamda ortalama 2.5 ile çarpsak 12500 saç teli olması gerekiyor ama 3-4 kişide özellikle dikkat ettiğimde asla böyle bir durum yok. sanırım greftleri böldükleri için 12500 değilde 6-7 bin saç teline anca ulaşılıyor bu da seyrek görüntü demek..
3-) norwood 7 olan birisine bile donör kapasiten 7-8 bin greft diyorlar. bu madde özellikle 1 aydır kafamı kurcalıyor ve kendimce açıklama buldum. greftleri bölerek aldıkları için normalde 5 bin greft kapasiteli adamdan 8 bin greft olarak alıyorlar. şöyleki; 5bin greft kapasitemiz var diyelim ortalama da 2.5 saç teli ile çarpalım 12500 saç teli kapasitemiz var. bunlar 3lü 4lü greftleri bölüyor ve 5 bin greft aldık diyip 6-7 bin saç teli ekiyor sonra 3 bin greft daha kapasiten var diyip kalan saç tellerini çıkarıp ekiyor. yani burada olan hastanın parasına oluyor.
4-) donör de zerre iz kalmaması temiz iş çıkarmaları en iyi yönleri.
5-) paylaşım yapan 3-4 kişi kaldı. konu açıp bir daha cevap atmayanlar bile baya var. bunlar da şüphe uyandıran şeyler. birde aynı ıp den birbirini tanımıyor gibi mesajlar atan kişiler vardı..
     HAKAN DOĞANAY
1-) manuel alıma yeni geçti henüz 1-2 örnek var sonuçları belli olmadı.
2-) manuel alımı greftleri bölerek mi yapıyor,micromotor mantığı ile mi nasıl bilmiyoruz.
3-) kalem tekniği konusunda şüpheler var. hocanın 100 iyi ekimi varsa 60 da kötü ekimi var.
yazdıklarım beni bağlar. kendi fikirlerim,şahsi görüşüm de şudur; ioh başarılı olsa ilk tercihim olacak ama gidişat iyi değil gibi.burada merkezleri öven karalayan vs kişiler olabilir kimseyi tanımam tek derdim manuel alım ile saç ektirmek başarılı sonuç almak. bir yer bulalım şu işi yapalım benim durumumda olanlarla:)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İnstitute of hair& hakan doğanay
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2017, 19:45:21 »
bolerek ektiklerini saklamıolar zaten bir arkadas ektiircekti ben bunlarla konustum bir odada 1  2 saat gecirdik sanırım arkadanalırken 1 2 tel arkada bırakıoz sonra bir sıvı dokuoz sonra bazıları arkada coğalabilio dediler donor zenginliği oluşuyor dediler eski bir ekimciye sordum oyle sey imkansız dedi  ben normal ekimde oldum bu tarz bolerek ekimde oldum normalde 130_150 gun arası çıkıo saçlar 6 ayda sonuc tamamlanıo bunlar bolduğu için tur gibi çıkıo  1 senede tamamlanıo ekim bolerek ekimde bende eşimde dostumde 9.10.11. aylar kırılma noktaları olmuştu sanki biraz fazla beklentileri var gibime gedli finasteridden bunların vede fazla yuksekten ucuoolar gibime geldi senesi dolsun çıkar gercek ortaya
saçları ekmeydi dersin

Mehmet1215

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2017, 19:46:59 »
Merhabalar hocam bende senin durumundayım ve araştırma yapıyorum senin gibi
Dr Serdar gökrem hakkında bilgin var mı kendisi ile görüştüm ekimi kendisi yapıyor
Ve istediği rakam da çok fazla değil diğer manuel ekenlere oranla

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2017, 20:11:46 »
bolerek ektiklerini saklamıolar zaten bir arkadas ektiircekti ben bunlarla konustum bir odada 1  2 saat gecirdik sanırım arkadanalırken 1 2 tel arkada bırakıoz sonra bir sıvı dokuoz sonra bazıları arkada coğalabilio dediler donor zenginliği oluşuyor dediler eski bir ekimciye sordum oyle sey imkansız dedi  ben normal ekimde oldum bu tarz bolerek ekimde oldum normalde 130_150 gun arası çıkıo saçlar 6 ayda sonuc tamamlanıo bunlar bolduğu için tur gibi çıkıo  1 senede tamamlanıo ekim bolerek ekimde bende eşimde dostumde 9.10.11. aylar kırılma noktaları olmuştu sanki biraz fazla beklentileri var gibime gedli finasteridden bunların vede fazla yuksekten ucuoolar gibime geldi senesi dolsun çıkar gercek ortaya
bölerek ekiyorlarsa resmen insanların parasını yiyorlar. yanlış anlaşılmasın bu bölmek iyi olabilir ama kısmen bölersin mesela 4lü greft vardır 3 alırsın falan. norwood7 olan birisine senin kapasiten 8 bin diyorsun ve 5bin greft ile ekeceğin saçı 8 bin ile ekip ortalama 30 milyar fazla para alıyorsun. sonra da neden seyrek bu ioh sonuçları diyor herkes. bu çok vahim bir durum benim açımdan.ayrıca sıvı döküp çoğaltmak falan aman yarabbim çok komik hocam..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2017, 20:14:29 »
Merhabalar hocam bende senin durumundayım ve araştırma yapıyorum senin gibi
Dr Serdar gökrem hakkında bilgin var mı kendisi ile görüştüm ekimi kendisi yapıyor
Ve istediği rakam da çok fazla değil diğer manuel ekenlere oranla
merhaba hocam, serdar gökrem hocayı da araştırdım onu dahil etmeme sebebim forumda 4-5 konusu var 3 tanesi resmen kaçmış sonuç yok ortada, diğer ikisi de reklam yapmış. 1-2 iyi ekimine rastladım ama tatmin oldum diyemem. bir de saça yön verme açı ayarlama vs çok dikkat etmiyor gibi geldi sibel ulusan gibi belli mantığa göre ekip geçiyor. benim fikrim bu lütfen kimse polemik konusu yapmasın. herkes fikrini yazsın ki bir yol bulup gidelim ektirelim.

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2017, 20:28:26 »
bu bölerek alma dediğiniz işlemin yabancı bir ismi vardı simdi aklıma gelmiyor şuan  bunu belirli bir oranda yapabilirler   donör'deki saç ortalamasına göre .

Ve saç ortalaması da Elif hanımın alımlarında çok düşük daha 2.00  üstünü görmedim 1.80 filan

Genelde Koray hoca nın ekimlerinde ortalamalar 2.35 .2.40 .2.20 -  1.80 ile 2.35 arasında yaklasık 2500 -3000 bin saç teli fark ediyor
tabi bu biraz donörle ilgili ama donörü iyi olanların ortalaması da çok düşük.

Aslında sıkıntı bu işlemi yaparken dogrumu yapıyorlar bı kaç kişide çoklu greftsler çıkmamıstı sanırım jonathan  ın ekimi mesala
sorun bölerek alma degil sorun alım işlemi ne kadar doğru..

Bu oranları hesaplamayı anlamayı da saolsun Hintell ögretti önceden karışık hesaplar

Bölme olarak söylediginiz işlem aslında harika bir teknik ama yapana bağlı yukarda belirttiğim gibi bunuda belli bir saç sıklıgı ve ortalama ya göre yapıp ona göre saç sıklıgı belırliyorlar ..

Bu sistem ekim sonucunu kötü yönde etkilemez aksine daha dogal bir sonuc ortaya çıkartarak ekım sonucunu çok olumlu yönde etkiler amma velakin bunu da herkes yapamaz elıf hanım bu alım işlemini acaba dogrumu yapıyor ?
yada kanal açması  yada greft yerleşrirken kökler zarar mı görüyor 100 lerce etken olabilir.

« Son Düzenleme: 05 Haziran 2017, 20:41:26 Gönderen: vogueman »

Mehmet1215

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Haziran 2017, 20:42:34 »
Peki hocam nerde ekicez biz bir ay içinde kesin ekmem Lazım bir bakarmısınız Benin
Fotoğraflara sizden bir tafsiye rica ediyorum limitim 10 bin tl

Sepultura

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Haziran 2017, 20:53:16 »
Dr. Tayfun OĞUZOĞLU'nu araştıran oldumu? Manuel alım yapıyor.Ama sonuçları hakkında fikrim yok.
(bkz: testosteron)

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Haziran 2017, 21:04:06 »
Peki hocam nerde ekicez biz bir ay içinde kesin ekmem Lazım bir bakarmısınız Benin
hocam siz daha öncede resim atmıştınız galiba manuel alan yerlerin fiyatlarını yazmıştım size sanırım. yani bu konuyu açma sebebim de bu aslında. pahalı olanların dışında kalan ikili bunlar ve buralarda tedirgin edecek şekilde işler yapıyor. 10 bin tl limit ile tek manul ekimi serdar gökrem yapar galiba. 1 sene bekleyin işi sağlama alın diyeceğim ama bıktım artık derseniz de sizi çok iyi anlarım. maalesef elde ki bunlar inanın bende çıkamıyorum işin içinden.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Haziran 2017, 21:07:15 »
Dr. Tayfun OĞUZOĞLU'nu araştıran oldumu? Manuel alım yapıyor.Ama sonuçları hakkında fikrim yok.
ilk kez duydum ben hocam. araştıralım bilgimiz olsun.

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Haziran 2017, 21:12:04 »
bu bölerek alma dediğiniz işlemin yabancı bir ismi vardı simdi aklıma gelmiyor şuan  bunu belirli bir oranda yapabilirler   donör'deki saç ortalamasına göre .

Ve saç ortalaması da Elif hanımın alımlarında çok düşük daha 2.00  üstünü görmedim 1.80 filan

Genelde Koray hoca nın ekimlerinde ortalamalar 2.35 .2.40 .2.20 -  1.80 ile 2.35 arasında yaklasık 2500 -3000 bin saç teli fark ediyor
tabi bu biraz donörle ilgili ama donörü iyi olanların ortalaması da çok düşük.

Aslında sıkıntı bu işlemi yaparken dogrumu yapıyorlar bı kaç kişide çoklu greftsler çıkmamıstı sanırım jonathan  ın ekimi mesala
sorun bölerek alma degil sorun alım işlemi ne kadar doğru..

Bu oranları hesaplamayı anlamayı da saolsun Hintell ögretti önceden karışık hesaplar

Bölme olarak söylediginiz işlem aslında harika bir teknik ama yapana bağlı yukarda belirttiğim gibi bunuda belli bir saç sıklıgı ve ortalama ya göre yapıp ona göre saç sıklıgı belırliyorlar ..

Bu sistem ekim sonucunu kötü yönde etkilemez aksine daha dogal bir sonuc ortaya çıkartarak ekım sonucunu çok olumlu yönde etkiler amma velakin bunu da herkes yapamaz elıf hanım bu alım işlemini acaba dogrumu yapıyor ?
yada kanal açması  yada greft yerleşrirken kökler zarar mı görüyor 100 lerce etken olabilir.
şimdi bunu deniyorlarsa, mak nickli arkadaş neden erkenden sonuç aldı o da soru işareti..bir de çoklu greftler olmadan ön çizgi arkası kapanmaz ki saçı tarayamaz insan.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Haziran 2017, 21:20:18 »
mak ın sonucu çok iyi değil bence saçı kaliteli zaten  önceki haline bakın karşılaştırın sonra şakaklarına bakın temple kısmına bakın seyrek ..greft sayısı yüksek ...misal kimi beğenir kimi beğenmez ama örnek veriyorum  sibel hocanın 4000 greftle noorwod 7 lere neler yapmış saçbaş karışmış yanı sıklığı sağlamış evet haifif doğallık sorunu var   yada zekeriyanın yada korayın  3500 greftlerine bakın yani demem şu mak ın alan dar greft yüksek sonuç sadece idare eder doğal ve tatmin edebilir hepsi o
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2017, 21:23:36 Gönderen: ruhi mücerret »

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Haziran 2017, 21:27:38 »
Hocam sonradan sirmanin ekimi net reklamdı aynı ip kullanılmış sadece bir fotoğraf atılmış ekim sonucu olarak ondan sonra foto falan yok dediğiniz gibi boluyorlar herhalde greftleri 5000 greft ekseniz Koray Erdoğan da 20000 lira fark yapar ben olsam bi yıl daha beklerdim olmadı kredi çekerdim ama k.erdoganda ekerdim ioh tam bir muamma sonra ah vah etmeyin hem greftlerden hem paranizdan olursunuz şöyle düşünün 5000 ektiniz diyelim ioh ta 30000 lira falan yapar  greftleri boldukleri icin en az 10000 lira fazladan almış olurlar sonuçta jonothon gibi olursa 30000 lira çöpe gitmiş olur

Mehmet1215

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Haziran 2017, 22:45:27 »
hocam siz daha öncede resim atmıştınız galiba manuel alan yerlerin fiyatlarını yazmıştım size sanırım. yani bu konuyu açma sebebim de bu aslında. pahalı olanların dışında kalan ikili bunlar ve buralarda tedirgin edecek şekilde işler yapıyor. 10 bin tl limit ile tek manul ekimi serdar gökrem yapar galiba. 1 sene bekleyin işi sağlama alın diyeceğim ama bıktım artık derseniz de sizi çok iyi anlarım. maalesef elde ki bunlar inanın bende çıkamıyorum işin içinden.

Eyvallah hocam haklısın

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2017, 23:10:49 »
burada toplam 4 greft var ama gördüğünüz üzere 3 lü 2 li ve tekli saç vermiş kökler..şimdi bunu bölerek   ekebilirsin ve 9 greft ektim dersen olay tamamen kandırmacadır..ekilen yine 4 grefttir eğer tekli grefttin azsa yada yoksa sadece ön bölgenin doğallı için bölünerek eker doktorlar..onun harici kesinlikle bölünmez çünkü sıklık sağlanmaz..ekimde fark yaratan sıklığı belirleyen en önemli etkenlerden biride çoklu grefttir çünkü daha çok yer kaplar ve kapatır ..greft bölmek gerekmediği sürece sonucu sıklık açısından olumsuz etkiler bunu bilin.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1726.msg39703#msg39703 bu konuda bir çok sorunuzun cevabı bir hocayla görüşmüştüm bu konuları
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2017, 23:19:59 Gönderen: ruhi mücerret »

Facebook Twitter Instagram