nerdeyse hepsini testo yapıyor işte
Ne demek istediğini anlamadım. Tabloda Dht ile ilişiği olmayan sadece 1 faliyet var. Diğerlerinin tamamında testesteron un yanı sıra DHT de aktif. Bu kadar basite indirgemeyin Dht blocke etmeyi. Herseyden öte sürdürebilirlik noktasında problemli bir durum. 25 yaşında finasteride kullanmaya başlayan benim bu ilacı aralıksız 15-20 yıl kadar düzenli kullanım sağlayabilmesi zor iş. Libidoda düşüş bile tek basına bu ilacı sac için kullanmamak için yeterli bir sebep. Kullanan arkadaşlar lütfen 6 ay aralıklarla kan tahlillerini yapıp hormon testlerini kontrol etsinler. Bende ciddi kolestrol artısı yalipmış idi 18 ay kadar kullandım ki kullandığım süre içersinde bu ilacın en büyük savunucularından idim.. taki Dht sebepli libido sıkıntıları, bel bölgesi yağlanma en önemlisi UNUTKANLIK problemleri yaşayana kadar.
Herkes bunları yaramayacaktır bu konuda hem fikirim sizlerle ama şundan eminim “nekadar fayda o kadar yanetki” Dht oluşumunu engellediği miktarda fayda ve yanetki sağlıyor bu ilaçlar... hiç yanetki yaşamayanlar pek faydada gözlemlemiyor..
herkes saçlı olmak zorunda değil. Oynamayın hormonlarla gençler...