Saç Ekimi Sonuçları
minoxdil neden veriliyor
kişisel bakış açısı derim.şahsen ben kullanmıyorum, tercih etmiyorum.ama burada abartıldığı gibide değil. yani kullanıp yan etkisini görünce bırakılabilir bir ilaç.sonuçta saç için olumlu faydaları çok. burada Hintell başkanın bu ilaç için yorumları çoktur, çok kullanan kişide mevcut.bu ilaç için kullananların yorumu önemli, kullanmayanların olumsuz yorumu değil bence.
Hocam hayırlı olsun ekiminizi çok beğendim zaten saçınız varmış kalan alanların kapanmasıyla da çok güzel bir görüntü ortaya çıkacaktır.
Ekiminiz hayırlı olsun hocam, yaş ve açıklık avantajlı, dezavantajlı yağlı cilt ve çok sık bir Ekim için, Ekim alanı gayet sağlıklı görünüyor, zaten açıklık gayet az, ve tek Ekim'de bitecek bence, İyi süreçler dilerim, Bol Şans.. (^_^)
Saolasın kardeşim. Sana darılacaktım. Bu adam benim konuma neden yorum yapmıyor diye 😊Sende yeni bir süreçtesin bahar hepimiz için bahar olur umarım👍
ne kadar süre kullanıcaksınız minox u
Herkes gibi zararından bahsetmeyecegim. Benim olayım şu. Bu finaseridi bir ömür kullanmayacagımıza göre 1 gün bırakacagız. Bıraktıktan sonra kayıp ortalama yuzde kaç olur. Olanı dökerse ne anlamı kaldı saç ektirmemin. Bu durumu ögrenmeye çalışıyorum aslında.
onu kullanmasan da bence çıkacak saçlar zaten çıkacak. o sadece olayı hızlandırıyor ya da güçlendiriyormuş gibi düşün.tedbir amaçlı ama kullanmasan da tabiki olur.kullanmayıp çok iyi sonuçlar alan fazla örnek var burada.ki bende ektirdim ve kullanmıyorum
Döküm sonrası görüntü gayet güzel, kızarıklık çok normal..