Saç Ekimi Sonuçları
Abiler bu Oğuzhan Koç un saçları baya seyrekti ve dökülmüştü açıklıklar vardı , ne kullandı acaba böyle gürleşti bilen var mı?
fin,dut mezoterapi botoks lazer prp iğneleme ne ararsan yapmıştır sanatçı ve tonla parası var. şu an reynmen enes batur kel değilse bunlar sayesinde ki onlar oğuzhan koçun yanında hiçbir şey
Değil mi bende öyle düşündüm zaten kendiside demişti aktif olarak gittiğim bir tedavi mevcut diye , Enes baturun da şakaklar geriye gitmiş baya ama o en kral önlemi alıyordur doğru da , reynmen için sanmam çünkü adamın saçı mükemmel ötesi çok gür ve kalın on çizgi si de çok aşırı güzel
Değil mi bende öyle düşündüm, Enes baturun da şakaklar geriye gitmiş baya ama o en kral önlemi alıyordur doğru da , reynmen için sanmam çünkü adamın saçı mükemmel ötesi çok gür ve kalın on çizgi si de çok aşırı güzel
Finasteride ve/veya dutasteride vermişler midir doktorlar?
Protez saç tedavisi
Yok protezi film için kullanmış pişman olmuş, diyordu kafamda halı ile dolaştım diye 😂sonra aktif olarak gittiğim bir yer var dedi , bence dut mezo kullanıyor
Yıllardır protez kullanıyor. Nerede demiş bunu
Enes ve reynmeni bilmemde. Berkcan güvenin ve orkunun saclar gidici
doktorun vermesine gerek yok ki. biz bile burda kullanıyoruz sanatçı adam mı kullanmayacak oğuzhan koç için kel olmak çok büyük bir sorun
İyi ama kullanmayan da çok insan var, burada da öyle. Sağlık daha önemli diye düşünebilirler.