Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan / 31 Yaş / 3750 Kanal  (Okunma sayısı 15265 defa)

Curva

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr. Sibel Ulusan / 31 Yaş / 3750 Kanal
« Yanıtla #105 : 10 Ağustos 2021, 10:18:34 »
Aynı tarihlerde ekim yaptırmışız. Açıklıgımızda benzer 5 aylık sonuçlarımızda. Saçlar çıktı ama tam kapatıcılık saglamadı henüz. Umarım ilerleyen süreçde tam kapatıcılık saglarız.

Sen de benim gibi şakak bölgesinden memnun değilsin anladığım kadarıyla. Benim şakaklardaki  planlama sorunu dışında çıkışlar da beklediğim gibi olmadı bugüne kadar. 6. Ayı doldurdum bakalım nasıl devam edecek. Olmadı saç simülasyonu düşünüyorum ama o da işe yarar mı bilmiyorum.

cengo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 10 Ağustos 2021, 10:31:08 »
Görünüş bayağı iyi

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #107 : 10 Ağustos 2021, 13:41:53 »
5 ay için süreç başarılı ama daha gelişmesi lazım biraz uzatırsan daha güzel olur

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 10 Ağustos 2021, 16:24:00 »
Süreciniz gayet güzel gidiyor biraz daha artarsa saçlar ve artar daha erken çok harika olur

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 10 Ağustos 2021, 20:01:26 »
ekim öncesi duruma göre 5 ay için çok iyi durumdasınız bir kaç ay daha gelişim olur ,saç çizginizde yakışmış hocam.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #110 : 10 Ağustos 2021, 23:08:55 »
Gelişim çok güzel üst ve ön çizgi ama mevcut temple dururken üstünden bir daha temple yapmışlar amaçladı neydi ki acaba bildiğin zigzag olmuş
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Curva

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #111 : 11 Ağustos 2021, 07:55:28 »
Kafa full ustura şekli gitmiştim kliniğe, şakak bölgesi planlama hatası o yüzden oldu bence. Ona çok takılmıyorum sağ şakak çok güzel çıktı, sol geride kaldı beni rahatsız eden o sadece. Geri kalan her şey içime sindi daha altı ay oldu ve doğallık yoğunluk vs. iyi bence daha da çıkacaktır zaten.

Bu arada altı ay sonunda proscar desteğini bırakıyorum, iyi bile dayandım=) biraz çıkışları yavaşlatacaktır ama artık çıktığı kadar.

Artı eksi yorumlarınız İçin teşekkürler arkadaşlar.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #112 : 11 Ağustos 2021, 09:45:39 »
Kafa full ustura şekli gitmiştim kliniğe, şakak bölgesi planlama hatası o yüzden oldu bence. Ona çok takılmıyorum sağ şakak çok güzel çıktı, sol geride kaldı beni rahatsız eden o sadece. Geri kalan her şey içime sindi daha altı ay oldu ve doğallık yoğunluk vs. iyi bence daha da çıkacaktır zaten.

Bu arada altı ay sonunda proscar desteğini bırakıyorum, iyi bile dayandım=) biraz çıkışları yavaşlatacaktır ama artık çıktığı kadar.

Bir hata olduğu belli ama sizden kaynaklı olmuş galiba :) neyse tek kusur o olsun halledilir. Tekrar hayırlı olsun ilerleyen süreçte çok daha güzel olacak inşallah.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 11 Ağustos 2021, 12:17:25 »

Süreç sonu bıraksan daha iyi olur gelişim aşamasındasın
Global Moderator

Curva

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #114 : 11 Ağustos 2021, 13:22:04 »
Süreç sonu dediğimiz bir sene mi ?
Psikolojik olarak beni rahatsız ediyor bu ilaç artık.
Cinsel olarak geçtim unutkanlık da çok fazla olmaya başladı bende, bununla mı alakalı bilmiyorum ama yan etkilerinde var.

Bu ilacı bırakınca çıkacak olanlar geç de olsa çıkmaz mı ? Bunu bırakınca kalınlaşmalar, çıkışlar duracak mı direk ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 11 Ağustos 2021, 13:26:25 »
Süreç sonu dediğimiz bir sene mi ?
Psikolojik olarak beni rahatsız ediyor bu ilaç artık.
Cinsel olarak geçtim unutkanlık da çok fazla olmaya başladı bende, bununla mı alakalı bilmiyorum ama yan etkilerinde var.

Bu ilacı bırakınca çıkacak olanlar geç de olsa çıkmaz mı ? Bunu bırakınca kalınlaşmalar, çıkışlar duracak mı direk ?

Unutkanlık normal insanı bir durum insan bunları okuyunca farkına varıp onada yorabiliyor tabi gerçekten de hissede bilirsin ayrı bir konu.

Fiziksel olarak etkilemiyorsa biraz daha en azından 8 aya kadar devam et gelişim aşamasında demek istedim ama tabi bırakmak istiyorsan bırak.
Global Moderator

Curva

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #116 : 11 Ağustos 2021, 13:47:52 »
Kral çok mu etkiler ya bu ilacı bırakmam ?
biotin, omega3, magnezyum, ceviz, badem vs her gün bunları tüketiyorum zaten, bu lanet ilaç olmazsa olmaz mı ?
sen şimdi böyle yazınca da tribe giriyorum =) geç de olsa çıkmaz mı yani ? acelemiz yok artık kafa şekillendi zaten =)
Fiziksel olarak da etkiliyor bu ilaç beni.

cengo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 12 Ağustos 2021, 09:22:58 »
Finas için dr zafer Beyle görüşüyorum siz de konuşsanız. Benim birara sorunum oldu biraz azaltıp devam ettirdi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 12 Ağustos 2021, 12:11:15 »
Aynen zafer hoca sonuçta baş hekimlik yapan çok degerli bir hoca neden danışmıyorsunuz sorunlarınız da Eliniz de böyle bir imkan var sibel hanıma saç ektirenler de.
Global Moderator

Curva

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #119 : 12 Ağustos 2021, 14:56:40 »
Görüştüm zaten kendisiyle, sağolsun her zaman cevaplıyor konu ne olursa olsun. Bana da gün aşırı devam etmemi tavsiye etti.
Burada tecrübeli arkadaşların da fikrini almaya çalışıyorum sadece.
Proscar ve muadili ilaçları kullanmak veya kullanmamak biraz sıkıntılı bir konu. Bunu tavsiye etmeyen doktor sayısı da az değil.

Facebook Twitter Instagram