Saç Ekimi Sonuçları
Sibel hanımın ekimlerinde şok dökülme genelde fazla oluyor hocam ama dert etme sonradan çıkışlar yüksek oranda oluyor şimdilik görüntü normal.
Canın acıyacak kadar sert değil normal yıka:)
Şok dökülmen sonlanmış umarım güzel çıkışlarınız olur
Sibel hocanın saç ekimlerini beğenirim çok başarılı ekimlere imza atan değerli bir üstad umarım sonuç güzel olur.
Sibel hanımın sitede çok fazla başarılı sonucu var ben de düşünmüştüm ama bütçe nedeniyle tercih edemedim ne yazıkki. Ekiminiz gayet iyi duruyor yanlardan birleşim yerleri gözüme battı sadece uzayınca tarama şekliyle halledilir belki ama amatörce olmuş gibi bunun dışında iyi bir sonuç alırsınız diye düşünüyorum
Zamanı gelince çıkacak saçlar görüntü kendini belli ediyor yalnız sivilcelere bir çare bulsan bence iyi olur.
Hayırlı olsun eğer kökler dediğin gibiyse seni tatmin edecek güzel bir sonuç çıkacaktır.
Sağol dostum umarım senin de sürecin istediğin gibi tamamlanır.Ekimden önce seboreik dermatit için ketoral şampuan kullandım kısa bir süre. Kafamda yer yer kızarıklıklar ve yağlanma var sizce kullansam sorun olur mu ? Daha doğrusu kullansam iyi gelir mi kaş yaparken göz çıkartmak istemiyorum, Sibel hocaya da danışacağım ama sizin de fikrinizi almak istedim. Forumda bazı arkadaşların ekimden sonra düzenli olarak da kullandığını okudum bu yüzden sormak istedim.Hala bebe şampuanına devam ediyorum sizce değiştirmeli miyim ? Sivilcelenmeler de oluyor kafamda önüne geçemedim.