Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan / 31 Yaş / 3750 Kanal  (Okunma sayısı 13709 defa)

Babil

• Full Member
Ynt: Dr. Sibel Ulusan / 31 Yaş / 3750 Kanal
« Yanıtla #46 : 22 Mart 2021, 00:29:08 »
Sibel hanımın sitede çok fazla başarılı sonucu var ben de düşünmüştüm ama bütçe nedeniyle tercih edemedim ne yazıkki. Ekiminiz gayet iyi duruyor yanlardan birleşim yerleri gözüme battı sadece uzayınca tarama şekliyle halledilir belki ama amatörce olmuş gibi bunun dışında iyi bir sonuç alırsınız diye düşünüyorum

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 22 Mart 2021, 22:00:44 »
Zamanı gelince çıkacak saçlar  görüntü kendini belli ediyor yalnız sivilcelere bir çare bulsan bence iyi olur.

Curva

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 23 Mart 2021, 00:25:12 »
Sibel hanımın ekimlerinde şok dökülme genelde  fazla oluyor hocam ama dert etme sonradan çıkışlar yüksek oranda oluyor şimdilik görüntü normal.

Eyvallah hocam

Canın acıyacak kadar sert değil normal yıka:)

Acı seviyorum =)

Şok dökülmen sonlanmış umarım güzel çıkışlarınız olur

Eyvallah hocam

Sibel hocanın saç ekimlerini beğenirim çok başarılı ekimlere imza atan değerli bir üstad umarım sonuç güzel olur.

Eyvallah hocam

Sibel hanımın sitede çok fazla başarılı sonucu var ben de düşünmüştüm ama bütçe nedeniyle tercih edemedim ne yazıkki. Ekiminiz gayet iyi duruyor yanlardan birleşim yerleri gözüme battı sadece uzayınca tarama şekliyle halledilir belki ama amatörce olmuş gibi bunun dışında iyi bir sonuç alırsınız diye düşünüyorum

Evet biraz tuzlu ama İzmir tarafında bu seviyede başka yer bulamadım, eşinin ve kendisinin doktor olması ve sonuçlarının genel anlamda iyi olması karar vermemi sağladı.

Zamanı gelince çıkacak saçlar  görüntü kendini belli ediyor yalnız sivilcelere bir çare bulsan bence iyi olur.

Bugün tekrar görüştüm Sibel hocayla yavaş bir şekilde sıkmamı söyledi, öyle yapıyorum.

Rizzrak

• Sr. Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #49 : 23 Mart 2021, 17:44:09 »
Hayırlı olsun eğer kökler dediğin gibiyse seni tatmin edecek güzel bir sonuç çıkacaktır.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair

Curva

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 26 Mart 2021, 01:40:20 »
Hayırlı olsun eğer kökler dediğin gibiyse seni tatmin edecek güzel bir sonuç çıkacaktır.

Sağol dostum umarım senin de sürecin istediğin gibi tamamlanır.

Ekimden önce seboreik dermatit için ketoral şampuan kullandım kısa bir süre. Kafamda yer yer kızarıklıklar ve yağlanma var sizce kullansam sorun olur mu ? Daha doğrusu kullansam iyi gelir mi kaş yaparken göz çıkartmak istemiyorum, Sibel hocaya da danışacağım ama sizin de fikrinizi almak istedim. Forumda bazı arkadaşların ekimden sonra düzenli olarak da kullandığını okudum bu yüzden sormak istedim.

Hala bebe şampuanına devam ediyorum sizce değiştirmeli miyim ? Sivilcelenmeler de oluyor kafamda önüne geçemedim.

TC1923

• Full Member
« Yanıtla #51 : 26 Mart 2021, 11:11:09 »
Bence memnunsan kullan şampuanın en az katkızı en güzeldir.

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 26 Mart 2021, 13:29:22 »
Sağol dostum umarım senin de sürecin istediğin gibi tamamlanır.

Ekimden önce seboreik dermatit için ketoral şampuan kullandım kısa bir süre. Kafamda yer yer kızarıklıklar ve yağlanma var sizce kullansam sorun olur mu ? Daha doğrusu kullansam iyi gelir mi kaş yaparken göz çıkartmak istemiyorum, Sibel hocaya da danışacağım ama sizin de fikrinizi almak istedim. Forumda bazı arkadaşların ekimden sonra düzenli olarak da kullandığını okudum bu yüzden sormak istedim.

Hala bebe şampuanına devam ediyorum sizce değiştirmeli miyim ? Sivilcelenmeler de oluyor kafamda önüne geçemedim.

ketoral şampuanı 3 günde 1 olacak şekilde kullanırsanız faydalı olur.
tabi doktorunuza da danışın, bilgi verin.

Curva

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #53 : 27 Mart 2021, 17:41:54 »
Zafer bey de kullanabileceğimi söyledi, başladık bakalım hayırlısı.

osmangazi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #54 : 04 Nisan 2021, 17:33:14 »
hayirli ugurlu olsun. sibel hocanin en begendigim ozelligi, siki ve dogal duran on cizgisi. sende de bu direk belli ediyor kendini. insallah surecin de guze ilerler.

Curva

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 29 Nisan 2021, 12:25:09 »
Selamlar arkadaş,
78. günü devirdik fotoğrafları yüklüyorum.
Şampuanımı değiştirdim bebe şampuanı çok yağlanma yapıyordu Zigavus kullanıyorum yağlı saçlar için olanı, çok memnunum tavsiye ederim.
Tek sorunum sivilceler maalesef kurtulamıyorum.

Curva

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 30 Nisan 2021, 13:38:22 »
Sivilceler sonucu etkiler mi arkadaşlar ? Sadece görüntü olarak mı rahatsız eder yoksa çıktığı bölgeler için sorun teşkil eder mi ? Antibiyotik kullanmalı mıyım kestiremiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 30 Nisan 2021, 13:51:53 »
Destek için finasterid alsan iyi olur düşünüyorsan süreç daha erken yakında kararmalar başlar sivilce oluşumuda cild yapısına göre değişiyor.
Global Moderator

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #58 : 30 Nisan 2021, 14:15:18 »
Hayırlı olsun takipteyim inşallah istediğin gibi olur
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Curva

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 30 Nisan 2021, 15:10:40 »
@Hintell

Proscar kullanıyorum 1/4 şeklinde.
Çıkışlar başladı ince ince 4. 5. aylarda iyi bir noktaya gelecek diye düşünüyorum. İnşallah :)

@Boogeyman

Eyvallah dostum inşallah.

Facebook Twitter Instagram