Merhaba 17 şubatta Asuman hairtrans'da saç ekimi yaptırdım. Asuman hanımda bu forumdaki uzun araştırmalarım sonucu karar kıldım. Gerçekten kendisi ve ekibi çok samimi ve güler yüzlüydü. Memnun kaldım. Sabah 8 de girdiğim Emsey hastanesinden akşam 17.00'da çıktım. Operasyonu gerçekleştiren Asuman hanım başta olmak üzere Enes bey, Elif hanım, Hümeyra hanım ve Sümeyra hanıma teşekkür ediyorum. Asuman hanım saç çizgisini kendi elleriyle çizdi ve kanal açma isleminide kendisi yapti. Operasyonun sonuna doğru kontrol ederek birkaç dokunuşla bitirdi. Donör alim ve ekim işlemini ise Enes bey, Elif hanım ve Hümeyra hanım yaptılar.
Operasyon aninda aci fazla hissetmedim. İğnelerden korkmaya gerek yokmuş. Sadece operasyon sirasinda uzun süre sabit kalmak yoruyor. O konuda yapilacak birsey yok zaten.
Asuman hanim 26 yasinda oldugum için ileride dökülmelerin devam edeceğini ve ilerisi için bir ekim daha yaptirmam gerektiğinden 2700 kökün şimdilik yeterli olacağını soyledi. Forumdaki arastirmalarimin bu süreçte ćok fazla faydasini gördüğüm için sürecimi paylaşmak istiyorum.