merhaba değerli arkadaşlar. 15 gün önce serkan aygıında bir saç ekimi gerçekleştirdim. saç ekimi sonrasında ilaç takviyesi olarak propecia veya avodart kullanmamı önerdiler. alternatif olarak da xpecia veya saw palmetto + minoxil %5 deri spreyini önerdiler. açıkcası propecia ve avodartın yan etkileri beni korkuttu. xpecia ve saw palmetto ile ilgili çok kötü yorum görmedim. minoxil spreyi de bırakınca saç dökülmesi oluyormuş. bütün bunları görünce acaba hiç ilaç kullanmayıp sadece düzenli olarak prp mi yaptırsam diye düşündüm. prp fiyatı iyi kliniklerde biraz daha pahalı. prp yi ucuz yerlerde yaptırmak riskli olur mu acaba? bilgehan aydının igf si de etkili diyorlar. o konuda da görüşlerinizi merak ediyorum.
Dostum o önerilen şampuanlar, vitaminler , igf , prp vs hepsi pazarlama ürünleri . Dünyada FDA onaylı minoxil ve finas var sadece . Bu arada sadece minoxil değil proscarda da bırakınca saçların dökülür .
Yani kısacası bedava yapıyorlarsa prp vb işlemleri yaptırabilirsiniz . Ama para verip yaptırmayın .
Yani biraz uyanık olun . En iyi ekimciler asmed , Muttalip , Kul vs kim prp yapiyor ?
Prp yaptirmazsan saç ekimi başarısız olur lafını yüzüme ismi lazim değil bir ekimci söylemişti teşekkür edip ayrılmıştım. Yanında 500 kusur liralık şampuan vs vardı ek olarak