Gönderen Konu: SAÇ EKİM SONRASI ŞAMPUAN ÖNERİSİ (EKİM YAPTIRANLAR)  (Okunma sayısı 1457 defa)

explosen

• Hero Member
Saç ekimi yaptıran arkadaşlar bundan sonra ki hayatlarına hangi şampuanı kullanarakd evam ediyorlar acaba yardımcı olursanız sevinirim

zira bana doctor hari şampuan ve losyon verdıler ama doctor hair 500 lira fıyatı  hem bana zor hemde ay lık prp yaptırırım o kadar para ile

yani uzun dönem sadece saç ekimi yaptıran arkadaşlar sorası şampuan deneyimlerini bekliyorum saygılar

Falcontr

• Full Member
Ynt: SAÇ EKİM SONRASI ŞAMPUAN ÖNERİSİ (EKİM YAPTIRANLAR)
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2021, 21:37:35 »
dökülme karşıtı sebamed kullanıyorum, memnunum.

Seko95

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2021, 22:18:42 »
zorunlu değildir herhalde almak. teklif ediyorlar sadece galiba

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2021, 00:14:47 »
zorunlu değildir herhalde almak. teklif ediyorlar sadece galiba

bende bu ürünü denemek istiyorum işin doğrusu acaba fiyat ve nerden temin ediyorsunuz internetten mi eczane den mi
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2021, 13:34:32 »
revita arıyorum yana yakıla ama bulamadım. ekimden sonra prozinc kullanmıştım. saçı dolgunlaştırıyor en güzel yönü bu. revitayı çok araştırdım bulursan kullan derim. anti dht etken maddeleride var içeriği baya zengin. ama şampuanın tek başına saçı beslemesini bekleme. saç çıkarmaz yani. şimdilik dalin kullanıyorum yeni ekim yaptırdığım için.

revita temin edemezsem prozinc plus ile devam.

Facebook Twitter Instagram