Anket

Saçlar düzelmişmi?

Evet
7 (58.3%)
Hayır
5 (41.7%)

Toplam Oy Verenler: 12

Oylama kapandı: 28 Şubat 2021, 16:59:20

Gönderen Konu: Genetik dökülmem ve şuan uyguladığım tedavim  (Okunma sayısı 7139 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Ynt: Genetik dökülmem ve şuan uyguladığım tedavim
« Yanıtla #46 : 03 Mayıs 2021, 04:14:17 »
Geçti abi de bunu yazarken psikolojikmi artık nedir şuanda var şimdi hissettim😂
Kulağını dinlersen duyarsın tinnitusun tedavisi şuan yok, 4 ay önce başladı bende, xpecia kullandığımın ertesi günü başladı. Placeboda değil çünkü biyerde okumamıştım, sonra şiddetlendi, son 2 aydır duyulmacak seviyeye geriledi, hala var. :(

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #47 : 03 Mayıs 2021, 12:36:14 »
Kulağını dinlersen duyarsın tinnitusun tedavisi şuan yok, 4 ay önce başladı bende, xpecia kullandığımın ertesi günü başladı. Placeboda değil çünkü biyerde okumamıştım, sonra şiddetlendi, son 2 aydır duyulmacak seviyeye geriledi, hala var. :(
Aslında iyi birşey çinlamasi yani dht baskılanınca oluyormuş yani görevini yerine getiriyor tedavisi olmayabilir ama sana şöyle soyleyim gozumde uçuşan şeyler vardi doktora gittim goruyosan sorun yok dedi bu da boyle duyuyorsan sorun yok psikolojik diyip ugraşmiyorlar birakırsan duzelir belki zamanla ben bu aralar almiyorum xpecia 1 haftadır 1 ay sonra alicam en gec buyuk ihtimalle dikkat edicem bu konuya sana tecrubelerimi yazarim tekrardan.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 03 Mayıs 2021, 14:36:42 »
Aslında iyi birşey çinlamasi yani dht baskılanınca oluyormuş yani görevini yerine getiriyor tedavisi olmayabilir ama sana şöyle soyleyim gozumde uçuşan şeyler vardi doktora gittim goruyosan sorun yok dedi bu da boyle duyuyorsan sorun yok psikolojik diyip ugraşmiyorlar birakırsan duzelir belki zamanla ben bu aralar almiyorum xpecia 1 haftadır 1 ay sonra alicam en gec buyuk ihtimalle dikkat edicem bu konuya sana tecrubelerimi yazarim tekrardan.
4 ay önce sadece 5 hap kullanıp bırakmıştım. :D

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 03 Mayıs 2021, 19:15:44 »
aslında sorun dht baskıladığınız için vucudnuz buşon üretemiyor ve kulağınızda çınlama, dolgunluk hissi, iltihap olabiliyor. işin kötü tarafı malesef kalıcı bir yan etki, kulak sağlığınıza bu noktada dikkat etmeniz lazım. yaşayacağınız orta/iç kulak iltihabında buşon nedeniyle daha ciddi sorunlar yaratabilir. bkz:yüz felci, kalıcı duyu eksikliği, beyin ölümü. tabii bunlar çok nadir ve zamanında tedavi edilememe durumunda gerçekleşen durumlar. hem fin hem dut kullandığınız için dht yerlerdedir.

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #50 : 03 Mayıs 2021, 19:50:12 »
aslında sorun dht baskıladığınız için vucudnuz buşon üretemiyor ve kulağınızda çınlama, dolgunluk hissi, iltihap olabiliyor. işin kötü tarafı malesef kalıcı bir yan etki, kulak sağlığınıza bu noktada dikkat etmeniz lazım. yaşayacağınız orta/iç kulak iltihabında buşon nedeniyle daha ciddi sorunlar yaratabilir. bkz:yüz felci, kalıcı duyu eksikliği, beyin ölümü. tabii bunlar çok nadir ve zamanında tedavi edilememe durumunda gerçekleşen durumlar. hem fin hem dut kullandığınız için dht yerlerdedir.
Ben sadece xpecia kullanıyorum şuan ama fin ve dut gerçekten ağır ilaçlar saç aksesuar ama kulak olmazsa olma bir uzuv inşallah azalır herkesin kulak çinlamasi.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 03 Mayıs 2021, 19:54:05 »
Kulak çınlaması başladığında xpeciadan başka bişey kullanmıyordum, ilk gün kullandıktan sonraki gün başladı, onuda sadece 3-4 gün kullandım, daha sonra proscara geçtim.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 03 Mayıs 2021, 19:59:06 »
Kulak çınlaması başladığında xpeciadan başka bişey kullanmıyordum, ilk gün kullandıktan sonraki gün başladı, onuda sadece 3-4 gün kullandım, daha sonra proscara geçtim.
xpecianın içeriğini bilmiyorum fakat oral antiandrojen kullananlarının çoğunda kulak sorunu yaşanıyor. umarım sorunsuz atlatırsınız.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 03 Mayıs 2021, 20:00:40 »
xpecianın içeriğini bilmiyorum fakat oral antiandrojen kullananlarının çoğunda kulak sorunu yaşanıyor. umarım sorunsuz atlatırsınız.
Evet ya xpecianın dht basılaması yüksek yada çınlamamın farklı bi sebebi var, şuan çok zor duyuyorum rahatsız etmediği içinde gitmedim kbb ye. Bakalım ileride ne olur, sağolun.

adapazarlı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 04 Mayıs 2021, 11:35:28 »
Ben sadece xpecia kullanıyorum şuan ama fin ve dut gerçekten ağır ilaçlar saç aksesuar ama kulak olmazsa olma bir uzuv inşallah azalır herkesin kulak çinlamasi.
kanka xpecia kullandıktan ne kadar sonra cıktı kulak çınlaması

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #55 : 04 Mayıs 2021, 12:15:39 »
kanka xpecia kullandıktan ne kadar sonra cıktı kulak çınlaması
Bende 2 hafta
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

adapazarlı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 04 Mayıs 2021, 12:38:54 »

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #57 : 05 Mayıs 2021, 00:26:47 »
tırstım şimdi bak amk :D
Aga tırsma ama zaten xpecia yi biraktim gibi bişey minoxilide darılmasın diye kullanıyorum dökülür geri vs daha kotu olmasin diye.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #58 : 05 Mayıs 2021, 17:31:36 »
12 kasımda başladım tedaviye şuan güncel hali bu .İlaç sıklığını azalttım.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #59 : 13 Mayıs 2021, 03:49:23 »
Xpecia yı 1 aydır kullanamıyordum şimdi içtim testis ağrısı yaptı bana kalırsa bu vitamin bile iş görüyor etki tepki var sonuçta
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss

Facebook Twitter Instagram