Gönderen Konu: Kafanın şekil değiştirmesi.  (Okunma sayısı 3077 defa)

Armaan

• Hero Member
Ynt: Kafanın şekil değiştirmesi.
« Yanıtla #15 : 29 Mayıs 2021, 07:09:07 »
Antiandrojenler kimisinde bu sürece dur diyebiliyor hocam bence dht nin bize asıl zararı ordaki kemiği büyütmek olabilir.
Dht kemik meselesi ergenlikten sonra bitmiyo muydu bilmiyorum ki. Acaba önce saç derisi sertleşiyor sonradan mı kemikler büyüyo? Adam 19-20 yaşında saç derim taş gibi diyo ama saçında sorun yok. Benimde mesela 26-27 ye kadar bişey yoktu sonradan kısa sürede dökülmeye başladı verteksten. Önce deri sertleşti, sonradan çıkıntılar oluşmaya başladı saçlar dökülmeye başladı diye düşünüyorum 🤔
Finas ile saçı toparlayanlar da var gerçi ama kimisinde de pek  işe yaramıyor.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 29 Mayıs 2021, 07:25:09 »
Dht kemik meselesi ergenlikten sonra bitmiyo muydu bilmiyorum ki. Acaba önce saç derisi sertleşiyor sonradan mı kemikler büyüyo? Adam 19-20 yaşında saç derim taş gibi diyo ama saçında sorun yok. Benimde mesela 26-27 ye kadar bişey yoktu sonradan kısa sürede dökülmeye başladı verteksten. Önce deri sertleşti, sonradan çıkıntılar oluşmaya başladı saçlar dökülmeye başladı diye düşünüyorum 🤔
Finas ile saçı toparlayanlar da var gerçi ama kimisinde de pek  işe yaramıyor.

Kafada çıkıntı nasıl oluşuyor

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 29 Mayıs 2021, 07:30:34 »
Ya ben ciddi bir şekilde kafanın değişeceğine inanmıyorum . Tamam sertleşmeye olabilir oluyor da . Şişmesi yamuk yumuk olması bence doğuştan geliyor .
Sonradan yanların sişecegini arkanin düz olacagini girinti çıkıntı olacağını hiç sanmam .
Kimisi hiç saçını kısa kestirmemis kesince aaa diyor kafa şeklim bozulmus

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Mayıs 2021, 07:34:31 »
Ben çok şahit oldum kel olup çok düğün kafa şekli var . Kel olmayıp çok kötü kafa şekli olan

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 29 Mayıs 2021, 08:46:11 »

Kafada çıkıntı nasıl oluşuyor
Çıkıntı dediğimiz boynuz gibi hayvani oluşumlar değil  :D gözle de anlaşılması biraz zor ancak elle kurcalayınca anlaşılıyor. Bende var tepede kaçak kat çıkmış gibi. Önde de var tümsek şeklinde tam ikisinin olduğu yerler extra kasıyo saç derisini ve bunların olduğu yerler en seyrek yerler. Zaten vucutta tüm deri gayet yumuşak iken saçların yanları ensede yumuşakken nasıl olurda üstler taş gibi olur kasıntılı olur bu önemli bi olay. Esnetmeye başlamamla birlikte saçlarda kalınlaşma oldu kesinlikle. En az yanlar kadar esneyene kadar uğraşacam bu saç derisi ile

Design

• Full Member
« Yanıtla #20 : 29 Mayıs 2021, 13:18:34 »
Ya ben ciddi bir şekilde kafanın değişeceğine inanmıyorum . Tamam sertleşmeye olabilir oluyor da . Şişmesi yamuk yumuk olması bence doğuştan geliyor .
Sonradan yanların sişecegini arkanin düz olacagini girinti çıkıntı olacağını hiç sanmam .
Kimisi hiç saçını kısa kestirmemis kesince aaa diyor kafa şeklim bozulmus

• Medikal Tedavi .

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 29 Mayıs 2021, 14:36:03 »

Bu ne ya Allah korusun
Ya saçımı düşünelim kafa şeklini mi düşünelim şaşırdım amk🤣

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 29 Mayıs 2021, 14:41:54 »
Bu ne ya Allah korusun
Ya saçımı düşünelim kafa şeklini mi düşünelim şaşırdım amk🤣
dostum kafa şeklin güzel diye salma, kel insanların nerdeyse hepsinde kafa şeklinde değişiklilikler oluyor. çok geç kalmadan bir tedaviye başla, yoksa ileride pişmanlık yaşarsın.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 29 Mayıs 2021, 14:45:35 »
dostum kafa şeklin güzel diye salma, kel insanların nerdeyse hepsinde kafa şeklinde değişiklilikler oluyor. çok geç kalmadan bir tedaviye başla, yoksa ileride pişmanlık yaşarsın.

Ya doğru diyorsun tedavi uyguluyorum zaten de ciddi bir şekilde kafa şekli değişmez ya . Babamın kafa şekli kel olmasına rağmen çok iyi iyi cikik yamuk yumuk yok .

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 29 Mayıs 2021, 14:46:18 »
Ornekkk

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 29 Mayıs 2021, 14:47:01 »
Ornekk

The rock in kafa şekli zaten arkası düz

Design

• Full Member
« Yanıtla #26 : 08 Ağustos 2021, 03:16:48 »
Agası olan ve olmayan iki kişinin kafa şekilleri. Kafanın değişime uğradığı bariz galea da bu değişimden etkileniyor olmalı.

• Medikal Tedavi .

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 08 Ağustos 2021, 11:23:43 »
Agası olan ve olmayan iki kişinin kafa şekilleri. Kafanın değişime uğradığı bariz galea da bu değişimden etkileniyor olmalı.

Derrick “the black beast” benim adamım :)

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 08 Ağustos 2021, 23:37:08 »
Kafanın yamulması, büyümesi kısmı bana da pek mantıklı bir sav gibi gelmedi. Lakin derinin elastikiyetini kaybetmesi, sertleşmesi, yağ dokunun azalması konusunda mutabıkız sanırım.

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 09 Ağustos 2021, 12:12:43 »
Saç dökülmesindeki en büyük olay kireçlenme kafa derisinde ki aşırı yanma hissi kansızlık hissi bence
AI GEM

Facebook Twitter Instagram