Saç Ekimi Sonuçları
Antiandrojenler kimisinde bu sürece dur diyebiliyor hocam bence dht nin bize asıl zararı ordaki kemiği büyütmek olabilir.
Dht kemik meselesi ergenlikten sonra bitmiyo muydu bilmiyorum ki. Acaba önce saç derisi sertleşiyor sonradan mı kemikler büyüyo? Adam 19-20 yaşında saç derim taş gibi diyo ama saçında sorun yok. Benimde mesela 26-27 ye kadar bişey yoktu sonradan kısa sürede dökülmeye başladı verteksten. Önce deri sertleşti, sonradan çıkıntılar oluşmaya başladı saçlar dökülmeye başladı diye düşünüyorum 🤔Finas ile saçı toparlayanlar da var gerçi ama kimisinde de pek işe yaramıyor.
Kafada çıkıntı nasıl oluşuyor
Ya ben ciddi bir şekilde kafanın değişeceğine inanmıyorum . Tamam sertleşmeye olabilir oluyor da . Şişmesi yamuk yumuk olması bence doğuştan geliyor .Sonradan yanların sişecegini arkanin düz olacagini girinti çıkıntı olacağını hiç sanmam . Kimisi hiç saçını kısa kestirmemis kesince aaa diyor kafa şeklim bozulmus
Bu ne ya Allah korusun Ya saçımı düşünelim kafa şeklini mi düşünelim şaşırdım amk🤣
dostum kafa şeklin güzel diye salma, kel insanların nerdeyse hepsinde kafa şeklinde değişiklilikler oluyor. çok geç kalmadan bir tedaviye başla, yoksa ileride pişmanlık yaşarsın.
Agası olan ve olmayan iki kişinin kafa şekilleri. Kafanın değişime uğradığı bariz galea da bu değişimden etkileniyor olmalı.