öncelikle herkese selamlar
2013 yılından itibaren sac ektirme niyetindeydim. Ancak o dönem yasım biraz genç ve dökülmem devam ediyor diye uzun bir araştırma sonucunda vazgeçtim. bu yıl kasım ayı gibi kafama esti tekrar sac ektirmeye karar verdim. ve biraz araştırma yaptım bu sefer aslında çok da derinlemesine araştırma yaptığım söylenemez biraz google dan biraz da bu formdan baktım. aklımda iki üç yer belirledim. bazıları ile görüşmemde fiyat bütçemi astı bazıları ise güven vermedi. en son hermest hair clınıc le ciddi olarak görüşmeye başladım kendileri bana saç açıklığımın fazla olduğunu ve tek seferde kapanmayacağını varteks bölgesi için ikinci seans gerekeceğini söylediler. Tabi bu beni biraz rahatsız etti benim hayalim tek seferde bütünüyle bu dertten kurtulmaktı önce vazgeçtim hermest clınicten ama aklımda hep hermest clınıcte kaldı.bi kaç yerle daha görüştüm hatta bir yerle de anlaşmak üzereydim çok da olumlu konuşuyorlardı mükemmel yaparız hepsini kapatırız tarzında son bir kez hermest clıniği aradım Esra hanım bana beyefendi ben size sizin duymak istediğiniz bir kelime etsem siz bize yaptıracaksınız ama ben size olmayacak vaad de bulunamam dedi ve neden tek seferde işlemi bitiremeyeceğini çok güzel detayli bir şekilde izah etti açıkcası Esra Hanımın gerçekci samimi konuşmasından etkilenerek 3 Şubat 2021 tarihine randevu aldım. Operasyon günü saat 08:00 gibi operasyonun yapılacağı hastaneye geçtim Esra hanım ve operasyonda çizmi yapacak ve kanalları açacak olan ismini hatırlamadığım bi hanımefendi ile planlama yaptıktan sonra operasyona başladık. çok rahat geçti hatta donör den toplama yapıldıktan sonra ekim yapılırken uyuya kalmışım operasyon bittiğinde uyandım. operasyon sonrası da sağolsun Tülgin Hanım ve Esra hanım ne zaman arasam çok anlayışlı bir şekilde benimle ilgilendiler hatta operasyondan 4 5 gün sonra ufak bir yerde iltihaplanma oldu günde 10 defa aradığım oldu hiç birinde en ufak bir rahatsızlıklarını hissetmedim. Şu ana kadar süreç bu şekilde gelişti şimdi operasyondan sonra 13, gündeyim öncesi ve sonrası fotoğraflarımı atıyorum. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.