Gönderen Konu: 04/02/2021 Karadeniz Sac ekim Merkezi/Cemil İŞLER ve Ekibi/4632 greft/Yas:34  (Okunma sayısı 3446 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuklar dökülmüş şok dökülmen başlamış görünüyor yavaş yavaş hayırlısı dostum bundan sonra şu an sağlıklı normal bir süreç problem yok.
Global Moderator

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Hocam iki sakak arasında fark var gibi geliyor. Çok rahatsız oldum ne yapmaliyim

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Kabuklar dökülmüş şok dökülmen başlamış görünüyor yavaş yavaş hayırlısı dostum bundan sonra şu an sağlıklı normal bir süreç problem yok.
Teşekkür ediyorum. Hem böyle bir sitede emeğiniz için hemde yorumunuz icin

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Ekimin 18. Gunu

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Bugun itibari ile 24. Gün bitti. Sizce durum nasıl?

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
35. Gun yorum alabilir miyim. Şok dökülme devam ediyor ama iyice azaldı. Yorumlarınızı alabilir miyim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör hırpalanmış ama zamanla toparlar ekim alanı içinse şok bitmiş sayılır artık daha sert yıka saçlarını hayırlısı olsun.
Global Moderator

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Hintel hocam teşekkür ediyorum. Haftaya 2. Prp yaptıracağım. Prp desteği mi yoksa vitamin takviyesi mi. Yoksa her iki seçenek birlikte mj uygulanmali

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Arkadaslar az önce saçları biraz sert yıkadım. Ekim alaninin bu kadar  kızarması normal mi? Canım çok sikildi ekim alanına  zarar vermiş olabilir miyim

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
51. Gün donör alan görüntüsü çok rahatsız etmeye başladı. Boşluklar belirgin. Sackiran olmuş gibi görünüyor. Buraya yapabileceğim birseyler var mi acaba

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Donör belgesiyle ilgili yorum yapacak arkadaş arıyorum:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ense köküne doğru  biraz fazla girilmiş ama toparlar zamanla merak etme sürecinde normal seyrinde şok dökülme süreci saç derindeki kızarıklık normal
Global Moderator

Sekogok

• Full Member
Umarım fual demi saç yönleri dik dik olmaz

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
63. Günden selamlar. Sivilcelenmeler başladı. İyi mi kotu mu bilemedim. Gelisimle ilgili şuan bi beklenti içerisinde değilim. Sabah akşam xpecia kullanıyorum. 40. Gün ve 55. Gün prp yaptırdım.1 ay içerisinde 2 prp daha yaptıracağım. Yorum yaparsanız sevinirim. İyi aksamlar

Facebook Twitter Instagram