Gönderen Konu: 04/02/2021 Karadeniz Sac ekim Merkezi/Cemil İŞLER ve Ekibi/4632 greft/Yas:34  (Okunma sayısı 3439 defa)

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Iyi akşamlar arkadaşlar. Daha önce de konu açmıştım.  Fakat başlık kurallara uygun değildi. Fotolar düzenli yuklenmemisti. Şimdi sırasıyla daha düzenli ve kurallara uygun süreci aktarıyorum. Tecrübeli arkadaşlardan yorumları bekliyorum.
Ekim öncesi çizim fotoları ektedir.

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Ekim sonrasi fotolar

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Ekimden 5 gün sonrası 09/02/2021

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Son olarak ekimin 10. Günü

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Bu süreçte ilk beş gün ağrı kesici, antibiyotik ve odem söktürücü kullandım. Herkesten farklı olarak doktor yikamam için sadece şampuan verdi. Losyon kullanmama gerek olmadığını söyledi. Takviye konusunda sadece prplerin yeterli olacağını, takviye vitamin vs kullanmak için, kan tahlilinden sonra buna karar vermenin daha doğru olduğunu söyledi.

Çirkin Kral

• Full Member
Ekiminiz hayırlı olsun ön çizgi güzel ekiminizi beğendim 10 gün olmuş kabukları ne zaman dokeceksin ?

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Ekiminiz hayırlı olsun ön çizgi güzel ekiminizi beğendim 10 gün olmuş kabukları ne zaman dokeceksin ?
17 şubat kabuk dokme günü dediler. Yani 10. Yikama

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum. O kadar ki kötü olmuş?

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Bugun ekimin üstünden tam 12 gün geçti. Kabukların bir kısmı yikama ile döküldü. Geriye kalan görüntü biraz moralimi bozdu gibi. Sizce durum nedir? Özellikle sol sakak kısmı çok zayıf gibi geldi

byflamingo

• Sr. Member
Ekim güzel görünüyor ama kendi saçlarının arasına o kadar girilmesini doğru bulmadım daha çok ön tarafa yoğunlaşılsaydı daha iyi olurdu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kendi saçlarınız sık duruyor uzun saçlı haliniz var mı? Sık saçların arasına girilmiş gibi duruyor umarım zarar vermediler ve alt şakaklar biraz biçimsiz yapılmış gibi
Global Moderator

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Boşluk fazlaydı ekimden önceki son hal

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Boşluk fazlaydı ekimden önceki son hal

Evet fazlaymış  bunu öncesinde koysaydınız keşke kısayken sık giibi çıkmış saçlarınız
Bu arada merkez ekim sonrası hangi ürünleri tavsiye etti dökülmeniz devam edecek çünkü saçlar incelmiş
Global Moderator

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Cok teşekkür ediyorum yorumunuz için. Saçlarım çok inceldiği için ekime çok hızlı karar verdim. Herhangi bir takviye önerisi vermediler. Zaten prp yapılacak gerek yok takviyeye dediler. Ben ikna olamadim. O yüzden benzer süreçten geçtiğimiz arkadaşların paylaşımlarını okuyorum. Ona göre kendi alacağım takviyeleri belirlemeye çalışıyorum. Önerileriniz önemli benim için hintel üstat

Mustafa Bayer

• Yeni üye
  • *
Saclarim cok ince resimlerde de görüldüğü gibi. Bence takviye kullanmam gerekiyor. Fakat ekim merkezi prp yeterli diyor 5 seans uygulanacak. Sizce ne kullanmaliyim? Tavsiyelere ihtiyacım var???

Facebook Twitter Instagram