110. gün fotoları.aslında 4.ayda foto paylaşacaktım .biraz hareketlenme var ondan paylaşayım dedim.donör foto paylaşmadım orada bir sıkıntım hiç olmadı .vartex paylaştım o kısma çok az gerft ekildi şu anki durum bile bence iyi.bence benim süreç yolunda gidiyor .yada gitmiyorsa tecrubeli arkadaslar öneride bulunabilir..bence saç ekiminde beklentiler ve sonuçlar çok önemli ,ekim yaptırdıgım yer konhair muharrem bey oranın sorumlusu .bana 2 seçenek sundu ya 1 sene ara ile 2 seans dhı 8000 tl cıvarı para ve tam sonuç için 2 sene zaman .yada ortalama bir sonuç yaptrdıgım operasyon .maddi durum ve zaman için yaptırdıgım secenegi sectım .önler tatmin edici olur arka taraflar seyrek olur dedi ,o süreçte gidiyoruz .buradaki her konuyu araştırdım ve şuna vardım benim ekim 5. aydan itibaren tam a yakın sonuç verecek 1. sene tam sonuç olacak gibi geliyor bana .tüm süreci paylaşcam iyi veya kötü .110 güne göre durum nasıl sizce ? takviye hiçbirşey kullanmıyorum ilk 60 gün çinko hariç onuda 60.günden sonra almadım .sigara kullanıyorum ilk günden beri ekimden önceki gibi devam ettim .alkol 1. aydan sonra haftada 3 kere .10 gün sonra 4. ay fotolarını yüklerim iyi forumlar....