Onurd Kardes,
Ilaci basladiktan 1 ay sonra sik idrar sorunu basladi demistim, Ilaci biraktiktan 2 ay sonra ise
sik idrara cikma sorunu yerini idrarda yanmaya birakti ve bundan dolayi urologa gittim. Teshis: Once Uriner Enfeksiyon. 1hafta ilac aldim, tekrar urologa gittim, idrarimda bir mikroba rastalamadilar ama yanma devam ediyordu. 2.Teshis: Mikrobik olmayan Prostat Iltihaplanmasi.
Simdi 2 sekilde yorumlayabiliriz.
1- Proscar kullandim, bu ilac uriner sisteme zarar verdi ve Prostatit'e cevirdi.
2- Tesaduf sonucu prostatit oldum ve bunun proscar ile bir ilgisi yok. Ben sahsen hayatta tesaduflere cok inanan birisi degilim, hayatimda proscar icmeden once ne urologa gittim nede buna benzer en kucuk bir sikayetim oldu. Sapasaglam bir insandim. Ancak Bu proscar belasindan 1 ay sonra once cinsel isteksizik ve sik idrara cikma, arkasindan uriner enfeksiyon, ondan sonra idrarda yanma ve mikrobik olmayan prostat iltihaplanmasi. Bana zincirleme kaza gibi geliyor kardes.
3- Cok kafaya takiyorsun strese bagli prostat iltihaplanmasi diyebilirsin. Bu da olabilir.
Ancak bunlari paylasmaliyiz ki herkes bu ilaci icmeden neler olabilecegini en azindan bilsin, sonra kendisi karar versin.