Gönderen Konu: Finasterid yan etkileri  (Okunma sayısı 43214 defa)

Abisinin

• Yeni üye
  • *
Ynt: Finasterid yan etkileri
« Yanıtla #30 : 15 Şubat 2019, 00:21:46 »
Bende ekim yaptıralı 1 hafta oldu.Yıllar önce saçlarımın dökülmeye başladığını ilk farkettiğimde saç serumları başta olmak üzere bu tip ilaçları araştırmıştım.En sonunda kullanmamanın daha iyi olacağına ve çok dökülürse ilerde saç ektirebileceğime karar verip hiç kullanmadım.Bu tip sonuçlarınını kestiremeyeciğiniz ilaçları kullanmamanızı tavsiye ederim arkadaşlar.Geri dönüşü olmayan sonuçları olabilir.

Hagi10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 23 Mart 2019, 20:27:14 »
propecia (1mg) olanini 8 ay boyunca kullandim. ilk haftasinda kasiklarda hafif baski disinda hicbir yan etkisini görmedim. tepe ve önlerde gözle görülür bir farki olmadi, ama vertex'e ve donör bölgesine ciddi bir faydasi oldu.

subat ayinda maddi acidan daha hesapli diye propecia (5mg) alip 4 parcaya bölüp son 1,5 aydir kullanmaya basladim. yan etkiler olarak cinsel isteksizlik, sabah ereksiyonun kaybolmasi ve bosalma süresinin 3 kat uzamasi (birkac dakika gectikten sonra bir hissizlik ortaya cikiyor) gibi seyler cikti. sürenin uzamasi ilk basta kulaga hos gelsede inanin öyle degil.

burda süphelendigim nokta, proscar'in icindeki madde üretim asamasinda homojen bir sekilde dagilmiyor olabilir. atiyorum hapi ayni büyüklükte 4 parcaya bölsek dahi birinde 4mg, diger ücünde 0,33mg olma ihtimali dogabilir bu durumda. yani bir pizza düsünün, 4 esit parcaya böldük ama illaki bazi parcalarda digerinden daha fazla salam sucuk olur.

haftaya eczaneden alir almaz yine propecia'ya gecmeyi düsünüyorum.

« Son Düzenleme: 23 Mart 2019, 20:47:23 Gönderen: Hagi10 »

WebMaster

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 04 Temmuz 2019, 18:33:25 »
Bende çok kötü yan etki yaptı finasterid. Yani bilinen yan etkilerin aksine aşırı bir cinsel istek ve sivilce oldu. Vucütta kıllanma oldu. Və saçlarım o kadar döküldü ki size anlatamam. Günde 500-600 teli gördüğüm var. 300-350 tel dökülüyordu ən az kullandığım sürede.Bıraktım dökülme azaldı ama ilk günlere göre yine çok fazla. Ayrıca saçlarımı aşırı inceltti və hiç dökülmeyen yerlərdən dökülmeyi başlattı. 3 senede açılmayan tepemi 3 haftada açtı. Ve o saçlar çıkmıyor nereye gittiysem kimse çözüm bulamadı. Bulaşmayın derim.
3 senede açılmayan tepemi 3 haftada açtı sende aksi etki yaptı yanı şaşırdm

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 05 Temmuz 2019, 00:31:02 »
Bende çok kötü yan etki yaptı finasterid. Yani bilinen yan etkilerin aksine aşırı bir cinsel istek ve sivilce oldu. Vucütta kıllanma oldu. Və saçlarım o kadar döküldü ki size anlatamam. Günde 500-600 teli gördüğüm var. 300-350 tel dökülüyordu ən az kullandığım sürede.Bıraktım dökülme azaldı ama ilk günlere göre yine çok fazla. Ayrıca saçlarımı aşırı inceltti və hiç dökülmeyen yerlərdən dökülmeyi başlattı. 3 senede açılmayan tepemi 3 haftada açtı. Ve o saçlar çıkmıyor nereye gittiysem kimse çözüm bulamadı. Bulaşmayın derim.

nasıl bir etki yapmış bu arkadaşta hayret sanki finansterid değilde testo almışçasına etki etmiş  :D

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 06 Ağustos 2019, 15:49:52 »

nasıl bir etki yapmış bu arkadaşta hayret sanki finansterid değilde testo almışçasına etki etmiş  :D

yan etkilerinde bile saç dökülmesi yazmıyor bu nasıl mümkün olabilir?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 06 Ağustos 2019, 16:22:52 »
yan etkilerinde bile saç dökülmesi yazmıyor bu nasıl mümkün olabilir?
Finasteride telegon effluvium yapar arkadaşın başına gelende bu ama inanılmaz ötesi nadir

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #36 : 06 Ağustos 2019, 18:57:57 »
Finasteride telegon effluvium yapar arkadaşın başına gelende bu ama inanılmaz ötesi nadir
ne demek bu hocam?

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 16 Eylül 2019, 22:25:41 »
Testislerde ve kasıkta sağlam bi ağrı başladı 3 hafta oldu başlayalı propeciaya bir de sürekli idrarım varmış hissi var canımı sıkmaya başladı  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 16 Eylül 2019, 23:30:07 »
Testislerde ve kasıkta sağlam bi ağrı başladı 3 hafta oldu başlayalı propeciaya bir de sürekli idrarım varmış hissi var canımı sıkmaya başladı  :)

ilk ay normal herkes de oluyor  1 haftaya gecer testisdeki baskı
Global Moderator

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 17 Eylül 2019, 00:00:06 »

bence bırak hocam demekki sende fazla etki etmiş.

MARENOSTRUM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 17 Eylül 2019, 12:33:54 »
Gün aşırı almaya başladım 1 aydır, testlere göre klinik olarak  pek fark yok böyle devam edeceğim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 17 Eylül 2019, 12:40:40 »
bence bırak hocam demekki sende fazla etki etmiş.

İlk kullanıma başlanınca herkeste olan bir etki bu
Global Moderator

Can23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 17 Eylül 2019, 15:27:13 »
ilk ay normal herkes de oluyor  1 haftaya gecer testisdeki baskı

Hocam minoksil bende biraz saç çıkardı proscarla beraber kullanıyodum minoxu bıraktım finle devam ediyorum minoksun çıkardığı saçlar dökülür mü yoksa fin korur mu ? Lütfen cevap verin hocam

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 17 Eylül 2019, 15:37:53 »
Hocam minoksil bende biraz saç çıkardı proscarla beraber kullanıyodum minoxu bıraktım finle devam ediyorum minoksun çıkardığı saçlar dökülür mü yoksa fin korur mu ? Lütfen cevap verin hocam
Dökülmez bizzat kendim denedim yanlız fini bırakırsan minoxun çıkardığı dahil dökülecek saçlarda gider minoxu damar açıcı ilaçtır saça kan gitmesini sağlar saça kanla beraber dhtde gelir anlıyacağın fin olmasa minoxun çıkardığı er yada geç dökülecek

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 19 Eylül 2019, 23:36:27 »
Açıklamada Dht oranını 0.2 mg finasterid %55 , 5 mg ise %69 baskıladığı yazıyor . 1 tablet proscarı 25 eşit parçaya bölsek bile etkisi var. (imkansız gibi eşit olacak ufalanmayacak vs) .İlacın kullanım amacı bu tabii ama ilacın kenarına köşesine dilimiz değse yarı yarıya dht düşecek .

Facebook Twitter Instagram