Gönderen Konu: Op.Dr.Bilgehan Aydın HWI | 4500 Greft | 11.02.2021 | 26 |Damla Hanım Ekibi  (Okunma sayısı 9042 defa)

Lawine

• Jr. Member
  • **
Birde tepeden birkaç tane kızrıklık var normalmidir :/

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Birde tepeden birkaç tane kızrıklık var normalmidir :/

Normal dostum bir operasyon geçirdin olur bazı durumlar kafanı meşkul etme bunlarla çıkar geçer :)
Global Moderator

Santa33

• Jr. Member
  • **
ekim başarılı görünüyor, benim de ekim zamanı yaklaştı ,umarım süreçten mutlu çıkarsınız, bol saçlar :)
  • Yaşınız 28

Lawine

• Jr. Member
  • **
Normal dostum bir operasyon geçirdin olur bazı durumlar kafanı meşkul etme bunlarla çıkar geçer :)
Eyv abi. Sağolasın :)
  • Ekim Tarihi: 11.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Op.Dr.Bilgehan Aydın
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Propecia 1mg, Redoxon effs, kerozan, coraspirin 3 ay, gıda takviyeleri kabak çekirdeği-karafut ve keçiboynuzu pekmezi
Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish HWI | 4500 Greft | 11.02.2021 | 26 |Damla Hanım Ekibi

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19999.0

Lawine

• Jr. Member
  • **
ekim başarılı görünüyor, benim de ekim zamanı yaklaştı ,umarım süreçten mutlu çıkarsınız, bol saçlar :)
İnşallah stediğimiz gibi sonuçlara ulaşırız. Herşey gönlünüzce olsun 😂
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Propecia 1mg, Redoxon effs, kerozan, coraspirin 3 ay, gıda takviyeleri kabak çekirdeği-karafut ve keçiboynuzu pekmezi
Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish HWI | 4500 Greft | 11.02.2021 | 26 |Damla Hanım Ekibi

SUCCES

• Jr. Member
  • **
on cizgini cok begendim dostum bilgehan bey sanirim sizede randomize teknigi kullanmis hayirli olsun
  • Ekim Tarihi: 20
  • Ekim Merkezi ismi batman yasam
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi evet antibiyotik agrikesici

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Eyv abi. Sağolasın :)

Rica ederim kardeşim.
Global Moderator

keldeğilim

• Full Member
Ekiminiz hayırlı olsun konunuzu yeni gördüm. Çok güzel görünüyor kabuk dökümü sonrası, ben de bu ekibe ekim yaptırdım. Çok memnunum, darısı sizi başınıza inşallah

Lawine

• Jr. Member
  • **
Ekiminiz hayırlı olsun konunuzu yeni gördüm. Çok güzel görünüyor kabuk dökümü sonrası, ben de bu ekibe ekim yaptırdım. Çok memnunum, darısı sizi başınıza inşallah
İnşallah hocam Çok teşekkür ederim :) bende sizin gönderiye bakayım dikkat etmedim hiç
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26

Lawine

• Jr. Member
  • **
36. GÜN:Bu Paylaşımı Şok dökülme ve çıkış  evresi için değilde ekim sonrası genel yoğunluk olarak epey bi gerileme oldu onun için yapıyorum. Neden neiçin niye böyle oldu bilemiyorum. Memnuniyetimi siz anlayın.
Birkaç güne IGF sonrası Donör ve şok dökülme paylaşımları yaparım..
Takviyeleri de  bu gönderiye paylaşacağım;
« Son Düzenleme: 19 Mart 2021, 22:07:07 Gönderen: Lawine »
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26

Hwoarang7

• Hero Member
Zamanla toparlar benimde ekimin ilk aylarında gözüme böyle geldi 3.ayda düzelmişti tamamen

Kamil21

• Full Member
Hayırlı olsun hocam, ben de aynı merkezde 17 Martta saç ekimimi yaptırdım. Konuyu kendi gelişimim ve takviye ilaçlar için özellikle takip edeceğim:)
  • Ekim Tarihi: 17.03.2021
  • Ekim Merkezi ismi Bilgehan Aydın
  • Greft Miktarı 5994
  • Yaşınız 35

Lawine

• Jr. Member
  • **
Zamanla toparlar benimde ekimin ilk aylarında gözüme böyle geldi 3.ayda düzelmişti tamamen
İnşallah aynı şekilde düzelir. Propecia falan etki eder umarım. 
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Normal durum zamanla toparlar dedtek alın finasterid olabilir düşünürseniz
Global Moderator

and3rs

• Yeni üye
  • *
Ekimin 3. aylari bu sok dokulme sebebiyle biraz keyifsiz sanirim. Herkeste gördüğüm genelde bu. 3 ay bekledim niye cikmadi gibi bir durum oluyor haliyle ama herkes geçici dediğine göre öyledir inşallah.

Facebook Twitter Instagram